Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Hálózd be világot! Itt az új SENA +MESH nevű kommunikációs rendszere

A SENA +Mesh szerepe nem más, mint nagyban megkönnyíteni a motorosok közti kommunikációt egy újfajta technológiával. Ha motoros túrázók vagytok és csapatban motoroztok, akkor ez kell nektek!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ezt pedig a relatíve új, ”mesh” hálózat segítségével tudja megvalósítani. De miről is van szó pontosan?

Maga a mesh szó magyarra fordítva hálót jelent és ezt a rendszert működés közben is így a legegyszerűbb elképzelni. A mesh hálózat igazából nem más, mint egymással sorba kötött, egymással kommunikáló végpontok összessége, rendszere. A +Mesh vezetéknélküli adatper a jól megszokott, ámde kis hatótávú Bluetooth rendszer helyett egy jóval nagyobb hálózattal operál, így garantálva a gondtalan és tiszta kommunikációt, akár egészen 800 méterig. Ehhez persze minden beszélő félnek rendelkeznie kell a +Mesh Intercom kiegészítővel.

Egész pofás

Egy lépéssel a többiek előtt

A rendkívül könnyen használható +Mesh adapter bármilyen Sena headset-et egy sokkal fejlettebb és rugalmasabb eszközzé változtat, egyetlen gombnyomással. A Mesh hálózat azonnal kapcsolódik, akár végtelen számú felhasználóhoz, úgy, hogy mindeközben stabilabb kapcsolatot hoz létre. Ezen felül ha a motoros csoport egy vagy több tagja véletlenül eltávolodna egymástól, a rendszer automatikusan visszakapcsolódik a hálózatra, amint hatótávon belülre kerülnek a lemaradt csoport tagok. A használhatóságra sem lehet panasz, hiszen csupán annyi a teendő, hogy a motor egy tetszőleges pontjára felragasztjuk a +Mesh adaptert és készen vagyunk. Azért érdemes olyan helyre rögzíteni azt, ami szem előtt van, mivel így garantálható a hibamentes kommunikáció.

Élőben pedig így fest


Ha megtetszett a Sena új rendszere, hamarosan rendelhető/megvásárolható a Motopartsshop.hu üzletében a

1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben!


Így működik a SENA 30K kommunikációs rendszerben bemutatkozott MESH renszer:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending