Connect with us

Hírek

Segítséget kérnek a Mentőmotorosok!

Idén sajnálatos módon nem csak balesetekhez, hanem járvány miatti teendőkhöz is sokszor riasztották, vagy segítettek maguktól mentőmotorosaink. A motorok mellett besegített a két éve adományokból összegyűjtött mentőtiszti autó is, ami igencsak erősítette a csapatot. 

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Magyar Mentőmotor Alapítvány csapata és a Mentőmotoros Szolgálat tagjai egész évben tevékenyen részt vesznek a járvány elleni küzdelemben, még november közepén is futott COVID mintákat szállító mentőmotor az utakon.

A hideg beköszöntével azonban egyre nagyobb szerep jutott egy Honda Jazz hibridnek is. Ezt az autót kölcsönbe kapták március végéig, de hamar rájöttek, hogy a napi munkájukat nagyban megkönnyíti. Így a mentőmotorosok idén négy kerékre gyűjtenek: szeretnék megvásárolni ezt az autót.

“Ez az autó kivételesen nem kéklámpás. A covid miatt rengeteg plusz feladatunk van, semmi sem valami helyett, hanem pluszban jött ránk minden. Mintaszállítás, mintavételi eszközök, ruhák, dokumentumok szállítása, sürgősségi mintavételezésre használjuk. Hogy továbbra is eltudjuk végezni a feladatunkat és a nagyobb szállítási kapacitást igénylő dolgokkal megküzdjünk amivel a motor már nem képes, szükségünk van erre az autóra. “

Céges támogatók számára jó hír, hogy az Alapítvány a beérkezett támogatásokról adóigazolást is ki tud állítani, mely segítségével a támogatás összegének 20%-ával csökkenthető az év végi adózás előtti jövedelem – az alapítvány csapata szívesen segít ebben is.

Részletekért keressétek a mentőmotorosok Facebook oldalát https://www.facebook.com/MagyarMentomotorAlapitvany/

Kérlek segíts, hogy segíthessünk! Győzzük le a vírust, és motorozzunk egészségesen, újra szabadon!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending