Connect with us
Suzuki

Hírek

Segíts az ajkai katasztrófa áldozatain!

Motoros összefogás a vörösiszap-katasztrófa károsultjaiért, a Full-Gas szervezésében

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Full-Gas

Az alábbiakban a Full-Gas felhívását osztjuk meg Veletek, amely egy nemes kezdeményezés, egy olyan segítő szándék, ami a múlt hétfői iszapkatasztrófa áldozatainak kíván segíteni. Biztosak vagyunk benne, ha nagy a baj, a motoros társadalom összefog, még ha most nem is motoros jellegű a probléma. Ez alkalommal jóval többről van szó, nevezetesen emberéletekről, ezért kérünk minden motorost, segítsen, ha tud – hiszen a motorosok jó emberek…

Kedves Motoros Barátaink! Bizonyára mindenki hallott az egy hete történt ajkai vörösiszap-katasztrófáról és a hömpölygő folyam által okozott károkról, ami életeket is követelt. Pillanatok alatt vált az enyészetté életek munkája, sokak otthona. Több százan megsérültek és elvesztettek mindent. Éjt nappalá téve takarítanak, nincs hova hazamenniük, sportcsarnokban alszanak és ki vannak szolgáltatva mások segítségének.

Épp ezért gondoltuk úgy itt az idő, hogy mi is összefogjunk a FastRide magazinnal karöltve és segítsünk a bajbajutottaknak az újrakezdésben, hogy tegyük picit élhetőbbé a mostani helyzetüket. Nem pénzt gyűjtünk, erre már megvannak a különböző segélyvonalak, leginkább tárgyi adományokra, élelmiszerekre gondoltunk.

Biztosan vannak otthon mindenkinek olyan tárgyaik, ruháik, amiket nem használ. Kérünk benneteket, szánjatok rá egy kis időt, hogy körülnézzetek otthon és összeszedjétek azokat a cuccokat, amire Nektek nincs szükségetek, viszont a katasztrófa áldozatai használni tudnak.

Tárgyi adományok:

– Élelmiszer egységcsomag: 1 kg liszt, 1 kg cukor, 1 kg búzadara, májkrém, száraztészta, konzerv, 1 liter tartós tej, 1kg rizs, 1 liter étolaj, 2 tekercs wc papír, papírzsebkendő, édesség, 1 liter citromlé és ecet (nagyon fontos a házak takarításához)
– gumicsizma (különösen 38-44-es méretig)
– gumikesztyű
– egészségügyi maszk/pormaszk
– védőszemüveg
– overall
– vödör
– műanyag poharak
– matracok
– párnák, paplanok, takarók
– meleg ruhák (gyereknek, felnőttnek)
– alsóneműk (zokni, bugyi, trikó gyerekeknek is)
– tisztálkodási szerek (vécépapír, fogkrém, fogkefe, pelenka, egészségügyi betét, szappan, tusfürdő, stb.)
– tisztítószerek
– cipő
– tartós élelmiszerek (konzerv, kenyér, száraztészta, olaj, májkrém, tej, ásványvíz, édesség, tea, liszt, stb.) és ezek tárolására alkalmas zacskók
– ecet
– szemeteszsákok nagy mennyiségben
– elem
– gyertya
– törülköző


“Mutassuk meg, hogy a motoros társadalom össze tud fogni egy jó cél érdekében!”

Az adományokat 2010.10.16. 12:00-ig várjuk az alábbi helyeken:
Full-Gas Balatonboglár (8630 Balatonboglár, Nyárfa u. 13)
Full-Gas Budapest (1112 Budapest, Budaörsi út 160.)
info a gyűjtésről: kriszta@full-gas.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending