Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén új csapat után néz

MotoGP 125cc: Peti és menedzsere szakított a KTM-es csapattal, most újat keresnek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Faster Management

A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinói Nagydíja az egyetlen magyar induló nélkül zajlott, hiszen a Right Guard Racing motorsport program 17 éves versenyzõje közös megegyezéssel felbontotta szerzõdését eddigi csapatával, a Caretta Technologyval.

A fiatal pilóta menedzsmentje már a brnói hétvége után elhatározta, hogy valamit lépni kell a sportoló érdekében, hiszen Peti folyamatosan technikai problémákkal küzdött a KTM-en. Arról is szó esett, hogy egy hétvége erejéig, Misanóban felül egy Apriliára, továbbra is a Caretta Technology színeiben versenyezve, ám ebben nem tudtak megegyezni a csapattal, így Peti kihagyta a legutóbbi futamot.

A pilóta menedzsere, Roberto Favaro egy percig sem tétlenkedett, számára az a legfontosabb, hogy Peti egy õt „megilletõ” géppel tudjon edzeni, versenyezni, fejlõdni. Így az elmúlt hétvégén a menedzsment azonnal tárgyalásokba kezdett ott a helyszínen (San Marinóban) más csapatokkal. Természetesen nem egyszerû feladat a kialakult helyzetben, a szezon második felében csapatot találni. Jelenleg válaszra várnak, ami reméljük, minél elõbb megérkezik egy jó hír formájában.


Roberto Favaro menedzser (a háttérben) a szezon hátralévő részére új csapatot keres Petinek, akinek jövőre már biztosított a jövője a Moto3-as Shercóval

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending