Connect with us

Hírek

Sebestyén Petinek nincs szerencséje

Mintha átok ülne a magyar fiún. A technika megint megadta magát.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg és képek: Faster Management

3 kör. Ennyi ideig sikerült versenyben maradni A Right Guard Racing Team versenyzőjének, Sebestyén Péternek a Spanyol bajnoki futamon. Az idő előtti búcsú nem a motoros hibájából történt, hiszen ő tette a dolgát. Jól rajtolt, majd tartotta a lépést az előtte haladókkal, sőt előzni készült, amikor a technika megadta magát. A benzincsap meghibásodása miatt nem jutott üzemanyag a motorba, ez pedig ebben a sportban végzetes. A sorozat következő fordulójára Jerez de la Fronterában kerül sor június 13-án.

Sebestyén Péter:
“Nincs szerencsém. A bemelegítő edzésen még semmi jele sem mutatkozott annak, hogy bármi probléma lenne a benzincsappal, aminek esetleges kicserélése nem egy hosszadalmas munka, persze nem verseny közben. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült végigmennem és befejeznem a futamot, de remélem, hogy legközelebb Jerezben minden rendben lesz.”

Roberto Favaro:
A warm up-on minden rendben volt, az egész csapat nagyon várta a versenyt, ami sajnos gyorsan véget ért Peti számára. Remélem, ezzel túl vagyunk a peches sorozaton és minden szerencsétlenséget letudtunk az idei szezonra. Jövő hónap 13-án lesz a következő verseny. 13 ide, 13 oda bízunk a jobb folytatásban.”

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending