Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Peti: megerősített pozíció

Újabb sikert ért el Sebestyén Péter az Alpok-Adria Bajnokságon.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A mosti fordulón 29 indulóval ismét hatalmas mezőny gyűlt össze, és Peti a sok gyors német vendégszereplő ellenére a harmadik edzésidőt futotta. Már az sem volt meglepő, hogy a magyar tinédzser rajtolt ismét a legjobban és átvette a vezetést. De a kategória örökifjú bajnoka, az olasz Gabriele Gnani most sem hagyta sokáig és az élre állt, de Peti ezáltal tudta tartani az olasz tempóját.

Sebestyén Petit a Shox támogatja!

„Sajnos a német Luca Gruenwald nagyon erőszakosan közénk tolakodott, lelassította a tempómat, és ekkor Gnani egérutat tudott nyerni,” – meséli Sebestyén. „Ezután heves harcokba keveredtem Gruenwalddal, Karel Pesekkel és Kevin Hanussal, de a végén le tudtam őket rázni és a második helyet biztosan a célba vittem.”

 

Sebestyén Peti
 

Ezzel Peti nemcsak ismét a dobogóra állhatott, de meg is erősítette a második helyét a bajnokság pontállásában Gnani mögött. „Az öreg róka már utolérhetetlen, de Brnoval és a Hungaroringgel két olyan pálya következik, amit jól ismerek, így remélem, másodikként tudom a bajnokságot is zárni, és így el tudok indulni az Európa Kupa döntőjén is Spanyolországban, ahova az Alpok-Adria Bajnokság első négy helyezettje kap rajtengedélyt.”

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending