Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Peti gyári csapatban a VB-n 2010-ben!

Az első három futam kimarad, de utána teljes gázzal ott lesz a mezőnyben.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szöveg: Faster Management

A fiatal magyar tehetség, Sebestyén Péter 2010-ben a Loncin Racing Team versenyzőjeként áll rajthoz a MotoGP 125cc géposztályában. A csapat komoly együttműködésben áll az olasz Engines Engineering-gel, aki garantálja számukra a megfelelő technikai hátteret. Az Engines Engineering évek óta jelen van a versenyéletben, számos alkatrészt gyárt a Malagutinak, a Ducatinak is, így hozzáértésükhöz, szakértelmükhöz kétség sem fér.

Peti futómű mérnöke az az olasz szakember lesz, aki Talmácsi Gábort is segíti majd a Moto2 géposztályban, a főmérnök személyéről még folynak az egyeztetések.
Az indulás nagyon nagy lehetőség Sebestyén Péter számára, a Loncin Racing Teamnél minden feltétel adott egy ígéretes karrier megkezdéséhez. A folyamatos fejlődést a management garantálja Péter számára, az első világbajnoki szezonjában a tanulásé lesz a főszerep. Peti részt vesz a kötelező IRTA teszteken, majd az első 3 versenyt kihagyja, mivel a szabály értelmében a vb-n történő indulás egyik feltétele, hogy a versenyző betöltse a 16. életévét, amire május 16-án kerül sor. A Le Mans-i verseny azonban már ott lesz, hogy megmutassa mire is képes a világ elitje között.
Talmácsi Gábor, Stefano Favaro és Roberto Favaro továbbra is mindent megtesz, hogy segítse a fiatal titánt.

Sebestyén Péter:

Hatalmas lehetőség áll előttem, ami annak idején Talmácsi Gábor számára is csak később jött el. Nagyon köszönöm Talmának, Stefano és Roberto Favaronak, hogy segítik a pályafutásomat, már ebben az évben is rengeteget lendítettek a fejlődésemen. Várom a debütálásomat Le Mans-ban, addig a felkészülésre fordítom a figyelmet.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending