Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Peti és a kavicságy

Sebestyén Peti 217-tel bukott Valenciában Talma bajnok motorjával.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Sebestyén Peti 217-tel bukott Valenciában Talma bajnok motorjával.

Telefonon jött a hír, de szerencsére Feri (Peti édesapja) mindjárt megnyugtatott minket, hogy Petinek „csak” a kulcscsontja törött el. Hozzánk pár nap múlva már saját lábán, vidáman jött be, hogy elmesélje a történteket.

– Mivel mentél?
– Talma 2007-es VB győztes RSW Apriliájával, amit megkapott az Aspartól. Stefano és Gábor az idény végén összedugták a fejüket és úgy döntöttek, mégse lenne jó ha valami múzeumban porosodna a gép, inkább odaadták, hogy mehessek vele jövőre a spanyol bajnokságban. Találtak egy csapatot is, az Asparék főszerelőjének a saját csapatában indulok.

– Hogy tetszik az új motor?
– Teljesen Talma agresszív stílusára van hangolva. Sokkal mérgesebb, mint az eddigi motorjaim, a Honda vagy a KTM. A gáz gyakorlatilag „kapcsoló állásban” működik, vagy teljesen rá kell nyitni, vagy fék-kuplung és becsukni. A köztes helyzeteket nem szereti, mert akkor rögtön megragad. Ezért is estem el, mert akkor még nem volt az én stílusomra alakítva.

– Ez a verseny lett volna az első tapasztalatszerzés?
– Igen, a szezon végén rendeztek egy záró versenyt Spanyolországban, ott volt szinte az összes spanyol GP menő. Nekik ez amolyan levezetés volt a téli pihenő előtt, én pedig szerettem volna már megkezdeni a jövő évi ismerkedést a spanyol mezőnnyel. Nagyon sokan vannak és piszok gyorsak, de remélem jó versenyeket megyek velük jövőre.

– Mit éreztél az esés közben?
– Nézzétek meg a képeket…


Jobbulást kívánunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending