Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Peti élesben

Ifjú titánunk indul a hétvégén egy kisebb versenyen, hogy még több tapasztalattal vághasson neki a Spanyol Bajnokságnak.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ifjú titánunk indul a hétvégén egy kisebb versenyen, hogy még több tapasztalattal vághasson neki a Spanyol Bajnokságnak.

A Faster Management legfiatalabb tehetsége a hétvégén – ápr. 5-én – gyakorlási, tapasztalatszerzési céllal indul a CMV (Campeonato Mediterrano deVelocidad) Bajnokság albacete-i versenyén. A futamsorozat immár harmadik éve kerül megrendezésre, ahol számos motoros nemzet ifjú titánja bontogathatja szárnyait. A bajnokság szervezői 6 kategóriában indítanak versenyeket: 80cc, PRE125, 125GP, S600, SST és extrém géposztály.

A magyar motoros a 125GP mezőnyében áll majd rajthoz, ami a Spanyol Bajnokság kezdete előtt remek lehetőség számára, hogy élesben próbálja ki magát, tanulja a pálya vonalvezetését, megfigyelje, hogyan viselkedik a motor a jelenlegi beállításokkal, stb.  A management másik fiatal versenyzője, Györfi Alen sajnos nem tud indulni, mivel legutóbbi tesztelésük alkalmával rásérült korábbi csuklótörésére, melyet mielőbb helyre kell hozni, így számára a kezeléseké lesz a főszerep a bajnokságig.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending