Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Peti-meghiúsult álom

Sebestyén Peti ott állt Mugellóban a lehetőségek kapuja előtt, de hiába dörömbölt, ezúttal nem engedték be.

 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
A Red Bull MotoGP Rukies Cup magyar ifjonca az első rajtkockából rajtolhatott a Mugellói 14 körös versenyen, azonban a második körben megállt a motorja. Sajnos a versenygép hibája miatt Peti motorja a célegyenesben állt le, melynek következtében a mögötte érkező Calia Kevin hátúlról nekiment. Péternek nem lett semmi baja, azonban az olasz versenyző eszméletlenül terült el a fűben.
Szomorú véget ért tehát az első pole poziciós versenye Sebestyén Petinek.

 

ELŐZŐ NAP:

Folyamatos fejlődés volt tapasztalható Peti pénteki teljesitményében, hiszen délelőtt még csak a 11. volt (megjegyzem én kiegyeztem volna már ezzel a rajtpozicióval is – a szerkesztő) Azonban a délutáni időmérő alkalmával az utolsó körben feljött az első helyre.

Mivel szombatra sem jósolnak javulást az időjárás tekintetében, ezért úgy gondolom Péter élete legnagyobb lehetősége előtt áll. Az olasz verseny meghozatja az első dobogós helyezést az ifjú tehetségünk számára.

 
 
 

Sebestyén Peti:

Tegnap délelőtt megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni a motoromból, de “csak” a 11.helyig jutottam. Azonban éreztem, hogy több van bennem, amit sikerült délután bizonyitanom is. Nagyon boldog vagyok és bizom benne, hogy a a mai versenyre is megtartom a jó formámat. Most végre úgy rajtolhatok, hogy nem kell az előttem levőkre vigyáznom. Természetesen szeretnék dobogóra állni.
 

TOTOS

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending