Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén Péter: “Mindent megtettem, amit lehetett”

Peti épphogy lemaradt a pontszerzésről az albacete-i spanyol bajnokin

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

A Right Guard Racing Team fiatal versenyzőjére hétvégén újabb megmérettetés várt. A spanyol bajnokság elérkezett az 5. futamához. A bajnokság résztvevői egytől-egyig a legjobb eredményre törekszenek, most az albacetei pályán szálltak ringbe a pontokért.

Spanyolországban még mindig tombol a nyár, végig verőfényes napsütés jellemezte az időjárást, sőt, a verseny idején közel 30 fokot mutatott a hőmérő higanyszála. A Right Guard Racing Team csapatát vasárnaptól egy telemetria mérnök is segítette, Daniele Giani személyében, akinek már több mint tíz éves tapasztalata van. Korábbi években például az Aspar Teamnél dolgozott, ahol Sergio Gadeát segítette.

A szakember érkezése azonnal érezhető volt a munka folyamán, hiszen sokkal gyorsabban rájött a csapat, hogy milyen változtatásokra van szükség az előrelépéshez. Péter tegnap a 24. időt futotta az időmérőn, ma viszont a bemelegítő edzésen tíz helyet javított és 14-ként zárta a tréninget.

A versenyen is folyamatosan jött fel a magyar versenyző és bár akadtak technikai problémái a motorral, végül – épphogy lecsúszva a pontszerző helyről – a 16-ként intette le a kockás zászló.


Sebestyén Peti hajszál híján pontszerző – de az eredménynél fontosabb a tapasztalatgyűjtés

Sebestyén Péter nyilatkozata:

“Sok mindent kipróbáltunk a hétvégén és nagyon sok tapasztalatra tettünk szert, ami fontos lesz a jövőben. A 12. helyig egyben volt a mezőny, de nem sikerült az utolsó körben megfognom az előttem haladót, így végül pont nélkül fejeztem be a versenyt. Úgy érzem, mindent megtettem, amit lehetett. Ha ennél többet vállalok, akkor az valószínűleg bukáshoz vezetett volna”

Roberto Favaro nyilatkozata:

“Keményen dolgoztunk egész hétvégén és Daniele tapasztalata, munkája is nagyon sokat segített, hogy gyorsabban megtaláljuk a helyes irányt a beállításokat illetően. Nem állunk meg, dolgozunk tovább, – hiszen mint az élet számos területén is – csak így lehet eredményeket elérni”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending