Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén bevette Balassagyarmat utcáit

Az utcai MAMI Kupán eldőlt: a leggyorsabb kategória kupagyőztese SP #756

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Derűs és napos „vénasszonyok” várták a Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola Kupasorozatának utolsó kiemelt  versenyére látogató több ezres nézőközönséget Balassagyarmaton. Az ex-motoGP-s Sebestyén Péter és kis csapata izgatottan készült az utolsó megmérettetésre, mely a MAMI Kupa robogó speciál kategóriájának 2012-es kupagyőzelmét jelenthette számukra…

A szombati napon megtartott szabadedzéseken Péter minden lehetőséget kihasználva edzett és ennek meg is lett az eredménye, hiszen kiváló eredménnyel szerezte meg a pole pozíciót. Az örömteli eredményt egy feltehetően anyaghibából adódó motormegállás árnyékolta be. Peti és maroknyi csapata Ráski Róberthez fordult segítségért, aki energiáját nem sajnálva éjszakába nyúlóan addig dolgozott a motoron, amíg az újra „életre nem kelt”.

Az első verseny első köreiben Sebestyénnek lényegében be kellett járatni a felújított motort, így leszakadt a vezető hármas bolyról, de később folyamatosan csökkentette hátrányát és egy hatalmas és látványos véghajrát követően befutott az első helyen. A versenyt követő átvizsgálás során még mindig akadtak olyan apró problémák, melyeknek alkatrész hiányában egy részét szintén Ráski Róbertnek sikerült orvosolni és ez elegendő volt ahhoz, hogy Péter biztonságon motorozással megszerezze a második, dobogós helyet.

“SebiPeti” a balassagyarmati futamokat követően nem csak a hétvégi versenyeken aratott sikereket, hanem a kupasorozatban szerzett eredményeinek köszönhetően a 2012-es év MAMI Kupa speciál robogós kategóriájának kupagyőztese is lett.


Sebestyén Peti (#756) és csapata nagyot küzdött ezért a győzelemért – izgalmas robogós futamokat láthatott a ‘gyarmati közönség

Sebestyén Péter #756: “Izgultam, – amikor megállt a motorom, hiszen Dede István – aki sajnos most éppen a hétvégén Németországban dolgozott – egész évben rendkívül jól felkészített versenymotort biztosított nekem és tudtam, hogy nem lehet nagy baj. Kissé meglepett, hogy valószínűleg anyaghiba okozta a gondot. Ráski Robinak szívből hálás vagyok, hogy segített életben tartani és megszerezni a döntő futamokkal járó kupagyőzelmet. Sokat köszönhetek gyári szponzoromnak a Polini Infoteknek, akik a Polini csúcstechnikai hátterét biztosították számunkra – Dede Istvánnak pedig: köszönöm Dede – megnyertük! Szuper volt!”


Köszönöm Dede – megnyertük! Szuper volt!”

Forrás: Faster Management Képek: TesztMotor

– még több kép Balassagyarmatról Facebook oldalunkon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending