Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sebestyén alatt megállt a technika

MotoGP 125cc: Peti hiába kezdett jól a Sachsenringen, a KTM megmakacsolta magát…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

A MotoGP 125 köbcentis kategóriájának egyetlen magyar résztvevője motorhiba miatt nem tudta befejezni a hétvégi Német Nagydíjat.

Peti a vasárnap reggeli warm-up során csaknem 0,2 másodpercet javított a szombati idõmérõn elért legjobb idejéhez képest. A futamon az elsõ kört jó ritmusban, jó sebességgel motorozta, de már a második körtõl kezdve észlelt némi problémát, nem tolt megfelelõen a motor. Végül nyolc körrel a vége elõtt a motor beragadt, leállt, így a magyar versenyzõ kénytelen volt feladni a versenyt.

“A verseny nagyon jól indult, együtt tudtam menni a többiekkel. Aztán egy kicsit leszakadtam, egy-két kört egyedül mentem, mikor utolért egy második boly, akikkel megint jól tudtam menni egy ideig, de egyre jobban éreztem, hogy gond van a motorral. Folyamatosan kikerültek az egyenesben, végül pont kezdtem volna följönni, amikor megállt a fõtengely, így kénytelen voltam kiállni. Nagyon várom Brno-t, remélem, addigra közösen találunk valami megoldást a szerelõkkel és a mérnökökkel. Számomra ez lesz a szezon legfontosabb futama, úgyhogy remélem, hogy jól sikerül” – nyilatkozta Sebestyén.

„Sajnálom, mert az elsõ körtõl kezdve jó ritmusban ment Peti. Aztán én is láttam, hogy gondjai vannak a motorral. Nagyon várjuk a csehországi versenyt, ahol mindig fantasztikus hangulat van a sok magyar szurkolónak köszönhetõen, remélem, idén is minél többen eljönnek, és drukkolnak Peti nek” – mondta Roberto Favaro, Peti menedzsere.


Peti KTM-je nem bírta az iramot…

A MotoGP sorozat a hazai pályaként is emlegetett Brno-ban folytatódik augusztus 12-14 között

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending