Connect with us
just1 mx
Suzuki

Videók

Sebestyén Peti videón mutatja be, hogy hogyan zajlik egy motorversenyző hete!

Sebestyén Péter mozgalmas napokon van túl: edzés, munka, motorozás, így telik egy versenyző élete a nyári szünetben

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Hamarosan véget ér a Superbike-világbajnokság nyári szünete és szeptember 15-én Portimaoban folytatódik a szezon, amire a világbajnokság egyetlen magyar szereplője, Sebestyén Peti is teljes erőbedobással készül a Supersport kategóriában.

Igazán kedvező a helyzet, hiszen a verseny előtt a  PTR Honda és Peti menedzsmentje jóvoltából lehetőség nyílik két napot tesztelni az új csapatával.

„Nagyon várjuk a portimaoi tesztet Péterrel és Kyle-al! Misanóban remek munkát végzett a csapat és a versenyző egyaránt, ahonnan már vannak visszajelzéseink a motorról, ezért is optimális, hogy most a következő verseny előtt lesz időnk tesztelni és tovább fejleszteni. A fő fókusz Péternél, hogy megtaláljuk közte és a motor között az optimális beállításokat, a kanyarokban fejlődjön és a motor hátulja is megfelelően működjön. Örültem Péter teljesítményének Misanóban, megmutatta, hogy van benne potenciál. Szeretnénk belőle kihozni a maximumot a szezon végi versenyeken, célunk, hogy stabil pontszerző legyen és biztos vagyok benne, hogy a  TOP10 is összejöhet!”mondta Simon Buckmaster, a PTR Honda csapatfőnöke az augusztus 21-én kezdődő teszt előtt.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending