Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Sebestyén Peti TOP6 eredményt ért el a Világbajnokságon!

Közzétéve

ekkor

Fantasztikus hétvégét zárt Spanyolországban, a Teruel nagydíjon a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar pilótája, és a 100%-ban magyar OXXO Hungary Yamaha-Toth Team. A 10. helyről indulva a szombati futamon a 7., vasárnap pedig a 6. helyen végzett Sebestyén Peti.
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

„Mit is mondhatnék? Erre várok 10 éve, hogy végre az élmezőnyben motorozhassak!”

FIM World Championship Grand Prix, Round 05, 04-06 September 2020, WorldSBK, Teruel, Spain

“Már a múlt héten is éreztem, hogy sikerült egy remek beállítást találnunk, de ezt még versenyeredményre nem tudtuk átfordítani. Nagyon vártam ezt a második hétvégét itt, Aragóniában, mert tudtam, hogy van egy jó alapunk! Már pénteken szuperül éreztem magam a Yamahámon. A szombati napon a 7. helyet sikerült elcsípnem. Vasárnap már tanultam az előző napi hibáimból, kellett néhányat előznöm a rajt után, de utána azzal a bollyal mentem, akik a 3. helyért harcoltak. Az utolsó körben nagyon odatettem magam, még előztem kettőt, így sikerült életem legjobb, 6. eredményét elérni! Első Yamahás évemben nagyon örülök ennek a pozíciónak, főleg, hogy idén iszonyatosan erős a mezőny. Külön öröm számomra, hogy ezt egy teljes mértékben magyar alakulattal vittük véghez! Nagyon szépen köszönöm a csapatnak a kőkemény munkát, és mindenkinek, aki otthonról segít, hiszen rengetegen dolgoznak a háttérben is, azért, hogy egyáltalán a VB-n tudjak szerepelni!” – összegzett a magyar versenyző.

FIM World Championship Grand Prix, Round 05, 04-06 September 2020, WorldSBK, Teruel, Spain

Tökölyi László, az OXXO Racing elnöke is büszke a hétvégi, kiemelkedő teljesítményre:
„Megvan amit akartunk idénre: a TOP 6. Nem sokan fogadtak volna ránk tavaly, mikor bejelentettük mit tervezünk 2020-ban. Magyarázkodás helyett itt a válasz! A csapat egyszerűen fantasztikus és óriási köszönet mindenkinek aki bízott bennünk és támogatott. Kell egy fő szponzor és Peti rövidesen dobogóra áll.”

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending