Connect with us
just1 mx
Suzuki

Egyéb

Mandalika: Sebestyén Peti Top10-ben kezdett

A Mandalika pályán szuper formában kezdte az edzéseket Sebestyén Peti

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Indonéziában, új pályán zárul a Superbike-világbajnokság 2021-es szezonja!

Különleges helyszínen, egy vadonatúj pályán rendezik a Superbike-világbajnokság utolsó fordulóját.  A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti Argentínában szerzett kiemelkedő 5. helyezése után, ismét erős hétvégére számít.

A Mandalika versenypálya mindenki számára ismeretlen helyszín, idén került be a versenynaptárba és elsőként a Superbike kategóriái gurulnak majd aszfaltra. A Lombok szigetén található indonéz pálya várhatóan rengeteg meglepetést tartogat majd a hétvégre, a magas páratartalom mellett az esős és száraz körülmények váltakozása is nehezíteni fogja a versenyzők és a csapatok dolgát.

„Első látásra a pálya nagyon jónak tűnik, a szurkolók fantasztikusak, szóval alig várom a pénteket, hogy pályára lépjek. Résen kell majd lennünk a csapattal, hiszen ez egy mindenki számára ismeretlen pálya. Fontos lesz, hogy jól összedolgozzunk és sok adatot gyűjtsünk. Magabiztos vagyok, mert legutóbb egy remek alapbeállítást sikerült találnunk, ami reményeim szerint ismét lehetővé teszi majd, hogy már a hétvége elejétől versenyképes legyek. Szeretném a szezont a lehető legjobb eredménnyel zárni.”– mondta el a HUMDA pilótája a verseny kezdete előtt.

Ma pedig már pályára is vonultak a versenyzők, ahol Peti a csapattársa előtt végzett a az első edzésen és egyhelyes mögött a 10.helyen a második időmérőn!

Kíváncsian várjuk a holnapot. Szurkoljatok Petinek! Végre összeállt a technika és jó eredményeket várhatunk tőle a szezonzárón.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending