Connect with us
Suzuki

Hírek

Sebestyén Peti 8. hellyel nyitotta a világbajnoki szezont

Eddigi legjobb eredményét érte el a PTR Honda versenyzője Sebestyén Péter. A mezőny egyetlen magyar pilótája a 13. helyről startolva magabiztosan kezdte a szezont és a Hondás résztvevők közül a legjobbnak bizonyult.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

„Örülök az eredménynek, hiszen ez az eddigi legjobb VB helyezésem. A futam előtt úgy gondoltam a versenytempóm jobb lesz, de kicsit kisodródtam a külső ívre a rajt utáni első kanyarban és ezzel értékes időt vesztettem. A kerékcserésbox megállás jól sikerült, a csapat tökéletesen dolgozott.  Utána légüres térben motoroztam, hasonló tempóban mint az előttem lévő boly, de már túl sok volt közöttünk a különbség így nem tudtam őket behozni és csak arra koncentráltam hogy stabilan befejezzem a versenyt. Örülök az eredménynek, de még tudunk javulni sok mindenben ezért nagyon várom a következő futamot Thaiföldön és remélem ott még jobbak leszünk” nyilatkozta a Sport&EventsAcademy versenyzője.

Sebestyen, Australian WorldSSP 2019

A PTR Honda csapatfőnöke, Simon Buckmaster is elégedett volt Peti szezonkezdő teljesítményével:

„Pozitív eredmény Péter 8. helyezése a szezon első futamán. Tudjuk miben kell fejlődnünk és a csapat remek munkát végzett a versenyen. Biztos voltam benne, hogy a kerékcsere előnyt jelent majd számunkra és ez be is igazolódott, hiszen a csapat minden tagja hiba nélkül végezte el a feladatot. A hétvégén tapasztaltakból tudunk építkezni és szeretnénk egyre jobban a TOP 5 felé közelíteni. Remek csapatmunka volt mindenki részéről és várjuk a thaiföldi megmérettetéseket!!!”

Sebestyen, Australian WorldSSP race, 2019

StefanoFavaro, a Sport&EventsAcademy alapítója , közel 10 éve dolgozik Peti menedzsereként:

„Amikor ilyen  nagyszerű versenyre  és magyar teljesítményre kelek fel az éjszaka közepén nem sok mindent tudok hozzáfűzni. Nagyon örülök Peti eredményének. Az egész versenyhétvégén és a teszteken is nagyon keményen és stabilan dolgozott a csapattal. Jó volt a ritmusa, ezt a versenyen is megtartotta. A 8. helyezés a legjobb magyar helyezés az utóbbi években, a Supersport-világbajnokságon. Ő volt a legjobb Hondás, 6 Yamaha és 1 Kawasaki mögött. Az első verseny mindig különleges,  főleg ezen a pályán és ahogy Petivel beszéltem  azt mondta az itt tapasztaltak során még többet ki tudnak hozni a motorból. Folytatódik a munka és továbbra is a TOP 10 és TOP 5 közötti eredmény lesz a kitűzött célunk. Biztos vagyok benne, hogy Peti  versenyről versenyre egyre jobban fog fejlődni és  közelebb kerülni az élmezőnyhöz.”

Sebestyen, Australian WorldSSP 2019

A Supersport-világbajnokság 3 hét múlva folytatódik,  március 15-én a thaiföldi futamon!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending