Csatlakozz hozzánk

Hírek

Schumi képtelen abbahagyni a motorozást

Aktív F-1 szezon ide vagy oda, Michael Schumacher motorral is pályázik…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: MotoGPhírek.hu

Úgy látszik, Michael Schumacher az őt féltő német szurkolók rosszallása ellenére sem szándékozik felhagyni a motorozással – ezúttal a Sachsenringet bérelte ki motoros barátaival.

A német közvélemény már meg sem lepődik azon, amit a Brit Nagydíj után még felháborodva vett tudomásul: Michael Schumacher újra motorozással tölti szabadidejét…

A hétszeres világbajnok – aki júliusban még Luca Badoerrel és Sébastien Loebbel bérelt ki egy pályát – a Sachsenringen gyakorolt egy kicsit néhány cimborájával, akiket még az IDM-Superbike-ban ismert meg. Mint köztudott, Schumacher tavaly februárban szenvedett komoly balesetet, ekkor szedte össze a későbbi visszatérését hátráltató nyaksérülést is. Ezúttal egy KTM RC8R és egy Honda CBR1000RR csábításának nem tudott ellenállni, így a héten két keréken melegített a “száguldó cirkusz” következő állomására, a Szingapúri Nagydíjra. A legtöbb versenyző szerződésében szerepel, hogy távol tartják magukat a hasonlóan sérülésveszélyes tevékenységektől, a Mercedes sportprogramját igazgató Norbert Haug azonban már korábban is elmondta, nem félti pilótáját. “Michael meg tud birkózni a kockázattal, ahogyan mi is” – fogalmazott még a júliusi eset kapcsán.


Az F-1 élő legendáját nem tántorította el a motorozástól korábbi bukása és sérülése


Na, ettől félnek Schumacher rajongói…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending