Csatlakozz hozzánk

Akciók

Schuberth sisakok óriási kedvezménnyel

Álomsisakok álomáron: Schuberth C3, S2 és SR1 prémium bukósisakok komoly kedvezménnyel az EuroMotornál

Közzétéve

ekkor

schuberth akcio euromotor 2014
RST AIRBAG

“A legjobbat, a legjobb áron”: a Lehel úti EuroMotor szezonvégi akciójának keretében óriási kedvezménnyel kínálják a német gyártótól a C3, az S2 és az SR1 típusú bukósisakokat. A Schuberth prémium kategóriás sisakjai így már 129.990 forinttól kaphatóak. Továbbá az alább felsorolt sisakokhoz (is, akár az összes többihez) való gyári sisakkommunikációs rendszereket (SRCS) is 15% kedvezménnyel adják, illetve a bukókra az EuroMotor Baleseti Cseregarancia és a Schuberth Mobility Program is vonatkozik. Az akció a készlet erejéig (illetve visszavonásig) érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az akciós Schuberth sisakok

C3

A Schuberth C3 különleges, sportos formája mellett a piac legkisebb és legcsendesebb felnyitható sisakja: flip-up bukósisak még soha nem volt ennyire könnyű és kompakt, mint a magdeburgi központú gyártó fejlesztése. A sportosság és kényelem sikeres ötvözésével a C3 meggyőzően cáfolja azt a feltételezést, hogy egy felnyitható sisaknak feltétlenül ormótlan formájú tökfödőnek kell lennie. Ezen felül a gyártó, első ízben készít 2 héjméretet flip-up sisaknál, és így még jobban illeszkedik mindenki egyedi fejformájára és -méretére. A kiváló ütésenergia elnyelési értékek is azt bizonyítják, hogy a sportos-kompakt forma igenis ötvözhető a kimagasló biztonsággal. Az új, sportos flip-up sisak  csak 1570 gramm teljes felszereltség mellett, amely tartalmazza a zajcsökkentő gallért és a beépített napellenzőt is.


Az összes C3 bukósisak 129.990 forintos áron kapható, alapszín és dekor fényezés egyaránt.

SR1

Az SR1 a Schuberth első motoros versenysisakja, amellyel a német gyár a komoly tudással rendelkező amatőr sportmotorosokat és a professzionális versenyzőket célozza meg. A vadonatúj szupersport modell fejlesztése során a Schuberth Formula-1-es tapasztalatait is felhasználták.


Az alapfényezésű SR1 bukósisakok 129.990, a Technology és Racing dekorfényezéssel 149.990, 2015-ös Stealth fényezéssel pedig 175.525 forintért kaphatók.

S2

A Schuberth termékpalettáján az új S2 a tökéletes mindenes (all-rounder) bukósisak, amely a C3 felnyitható túrasisak és az SR1 versenysisak közötti rést tölti ki. A Németországban készülő S2 az említett két modell legjobb tulajdonságait egyesíti: kompakt héja, prémium minőségű bélése és praktikus beépített napellenzője a C3 technikáján alapul, kiváló aerodinamikai tulajdonságait, alacsony súlyát és leszorítóerőt termelő légterelőit pedig az SR1-től kölcsönözte. A modell fejlesztése 18 hónapot vett igénybe.


Az összes S2 alapszín 129.990 forint, a Lines és fluo fényezésű modell pedig 149.990 forinttól kapható.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending