Connect with us

Akciók

Schuberth Mobility Program

Schuberth sisakodat bukás után akciósan egy új modellre cserélheted

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: EuroMotor

A Schuberth számára kiemelten fontos a biztonság, ezért nemcsak a balesetek során, hanem a baj megtörténte után is gondoskodik vásárlóiról. Azok, akik 2010. március 1. után új Schuberth bukósisakot vásárolnak, egy esetleges balesetet követően a listaár egyharmadáért vehetnek új Schuberth fejvédőt.

A Schuberth a motoros bukósisakok piacán egyedülálló, új biztonsági szolgáltatást vezetett be 2010. március 1-től Magyarországon. A Schuberth Mobility Program keretében azok, akik az említett időpont után vásárolnak új C3, S1 Pro, R1 vagy J1 sisakot, egy esetleges balesetet követően az adott évben érvényes, euróban nyilvántartott listaár egyharmadáért vehetnek új Schuberth fejvédőt. A Schuberth Mobility Program által kínált kedvezményes vásárlási lehetőség a sisak megvételétől számított három évig érvényes, és Magyarországon kizárólag azokra a sisakokra alkalmazható, amelyeket a Schuberth hivatalos importőrénél, az EuroMotor Kft-nél és a programban részt vevő viszonteladóinál vásároltak.

Azért páratlanul hasznos és rendkívül gazdaságos a Schubert új szolgáltatása, mert a bukósisakok hasonló elven működnek, mint a személyautók gyűrődőzónái: baleset során a külső és/vagy a belső sisakhéj szerkezete deformálódik (teljes egészében vagy csak a szerkezet egy része) – így nyeli el az ütközés energiáját. Ezek a szerkezeti változások, sérülések ritkán vehetők észre, a bukósisak többé mégsem lesz képes tökéletesen ellátni védőfunkcióját. Mindez azt jelenti, hogy a bukósisakok csak egy baleset során képesek megfelelő védelmet nyújtani viselőjük számára: bármilyen bukást vagy egyéb, a sisakot érő jelentős erőhatást követően a fejvédőt ki kell cserélni! Ez sajnos pluszkiadást jelent, és különösen fájó, ha a dédelgetett, szép és drága kedvenc bukó helyett kell újat – lehetőleg ugyanolyan jó minőségűt – vásárolni. A Schuberth Mobility Program lehetővé teszi, hogy a sérült sisakot hihetetlenül kedvező feltételekkel, az aktuális (a baleset évében érvényben lévő, euróban nyilvántartott) listaár egyharmadáért cserélhessék újra a vásárlók.


A Schuberth hasznos programja kiterjed a képen látható C3-mas modellre is…

A Schuberth Mobility Program teljesen ingyenes mindazok számára, akik 2010. március 1. után vásárolnak új C3, S1 Pro, R1 vagy J1 bukósisakot: nincs semmilyen pluszköltség vagy extra díj. Az új sisaktulajdonosoknak nem kell mást tenniük, mint regisztrálni a www.schuberth.com/registration internetes oldalon. Ha balesetet szenvednek, a sérült sisakot a vásárláskor kapott számlával, a regisztrációt igazoló dokumentummal és a rendőrségi baleseti jegyzőkönyvvel együtt le kell adni abban a hivatalos Schuberth márkakereskedésben, ahol a bukót vásárolták. Ezután a vásárló új Schuberth sisakot választhat magának ugyanabból az ár- és típuskategóriából, amelybe a sérült sisak is tartozott. Az új termék az eredeti sisak aktuális vételárának egyharmadáért vásárolható meg, és természetesen ismét regisztrálható a Schuberth Mobility Programban.


…mint ahogy az R1 (balra), a J1 (középen), és az S1Pro (jobbra) bukósisakokra

A Schuberth Mobility Programmal kapcsolatos további információkért látogass el a www.euromotor.hu honlapra vagy az EuroMotor Kft. üzletébe (1134 Budapest, Lehel u. 17/b.), vagy hívd a (+36-1) 877-4430-as telefonszámot, e-mailt pedig az euromotor@euromotor.hu címre írhatsz.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending