SC-Project kipufogók Honda Africa Twin-re - tesztmotor.hu
Csatlakozz hozzánk

Kirakat

SC-Project kipufogók Honda Africa Twin-re

A Honda nagy túraendúrójára megjelent az Euro3 és Euro4 SC-Project kipufogó is

Közzétéve

ekkor

MotoStar

Tavaly már bemutattuk a fönti videón szereplő EURO3-as SC-Project kipufogót, amely gyönyörű rotyogós hangot és némi teljesítménytöbbletet is ad a kéthengeres Hondának. Ez az “egylyukas” kémény még kivehető DB killerrel rendelkezik, tehát hangosabbá lehet tenni, ha azt szeretnéd.

Az OVÁL kipufogódob ára most akcióban 190.000 Ft helyett 160.000Ft és raktárról azonnal elvihető, sőt a MotoPartsShopban fel is szerelik az új Africa Twinedre, ha szeretnéd.

 

A “kétlyukas” Adventure névre keresztelt EURO4-es kipufogóból már nem lehet kivenni a DB killert, mivel így felel meg az EURO4-es szabványnak.

Az EURO4-es Adventure ára 209.000 Ft

Teljesítménye mindkét dobnak nagyjából megegyezik, az alsó és a fölső tartományban erősíti az Africa Twint keréken mért 2-3 lőerővel.

Mindkét kipufogó rendkívül filigrán megjelenést ad az Africa Twinnek és nagyon könnyűek, mivel a titánból készült palást és a karbon végnek szint nincs is súlya. Ennek köszönhetően, ha másért nem is, már csak a 3-4 kilós súlycsökkentés miatt is érdemes beruházni egy ilyen kipufogóra.


Ha pedig a totális teljesítménynövekedés a cél, akkor komplett kipufogórendszer is van az Africa Twinhez. Ez még könnyebb hiszen a GP65-ös hangtompító egészen kicsi rajta és a leömlők is titán csőből készültek.

A teljes titán rendszer ára 329.000 Ft

SC-Project kipufogókat a MotoPartsShop.hu üzletében találtok.

Cím: 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21

Tel.: +36.1.613.0699

 

Comments

comments

Husqvarna 2019 Enduro

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

Husqvarna

Trending