Connect with us
just1 mx
Suzuki

Kirakat

SC-Project kipufogók Honda Africa Twin-re

A Honda nagy túraendúrójára megjelent az Euro3 és Euro4 SC-Project kipufogó is

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Tavaly már bemutattuk az alábbi videón szereplő SC-Project kipufogót, amely gyönyörű rotyogós hangot és némi teljesítménytöbbletet is ad a kéthengeres Hondának. Ez az “egylyukas” kémény még kivehető DB killerrel rendelkezik, tehát hangosabbá lehet tenni, ha azt szeretnéd és felszerelhető az EURO4-es és az új 2018-as Adventure Sports modellekre is! Ebben a videóban DB killerrel halható a hangja:

Itt pedig ami automatikusan elindul DB killer nélkül szól menet közben az új 2018-as Euro4-es Adventure Sports modellen. (kikapcsolható a hang itt a kép alatt, ha nem szeretnéd hallgatni)

Az OVÁL kipufogódob ára most akcióban 190.000 Ft helyett 160.000Ft és raktárról azonnal elvihető, sőt a MotoPartsShopban fel is szerelik az új Africa Twinedre, ha szeretnéd.

 

A “kétlyukas” Adventure névre keresztelt EURO4-es kipufogóból már nem lehet kivenni a DB killert, mivel így felel meg az EURO4-es szabványnak.

Az EURO4-es Adventure ára 209.000 Ft

Teljesítménye mindkét dobnak nagyjából megegyezik, az alsó és a fölső tartományban erősíti az Africa Twint keréken mért 2-3 lóerővel.

Mindkét kipufogó rendkívül filigrán megjelenést ad az Africa Twinnek és nagyon könnyűek, mivel a titánból készült palást és a karbon végnek szinte nincs is súlya. Ennek köszönhetően, ha másért nem is, már csak a 3-4 kilós súlycsökkentés miatt is érdemes beruházni egy ilyen kipufogóra.


Ha pedig a totális teljesítménynövekedés a cél, akkor komplett kipufogórendszer is van az Africa Twinhez. Ez még könnyebb hiszen a GP65-ös hangtompító egészen kicsi rajta és a leömlők is titán csőből készültek.

A teljes titán rendszer ára 329.000 Ft

SC-Project kipufogókat a MotoPartsShop.hu üzletében találtok.

Cím: 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21

Tel.: +36.1.613.0699

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending