Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

SBK Thaiföld: Jonathan Rea a csúcson!

Túl vagyunk a SuperBike világbajnokság második fordulóján!

Published

on

sbk 2015 thaifold
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG
A mezőny az új Chang versenypályán folytatta a küzdelmet múlt hétvégén. Habár a két verseny sokkal kevesebb izgalmat hozott a szezonnyitóval szemben, még mindig több előzés történt, mint egy GP futamon.

Ezúttal csupán a rajt pillanatában volt együtt a mezőny

Ki állítja meg Rea-t?

A brit pilóta a Kawasaki csapatában talán túlságosan is jól érzi magát, és a hétvégén egy másik dimenzióban motorozott. Megszerezte a pole pozíciót, és mindkét futamot megnyerte. Leon Haslam ugyan csak 11 ezreddel maradt el a superpole-on, a futamokon nem tudott versenybe szállni a győzelemért, viszont így is behúzott két második helyet.

Tom Sykes izgalmas harcot vívott az újonc Jordi Torres-el

Sykes harmadik az összetettben

A pálya feküdt a ZX10-nek, így 2013 világbajnoka javítani tudott múlt heti teljesítményén, és az első futamon megszerezte a harmadik helyet. Habár a Kawasaki versenyzője még szinte nem is találkozott csapattársával a versenyeken, az év hosszú, és lesz még esélye a javításra.

Jonathan Rea viszont egy másik dimenzióban motorozott, és lazán nyerte mindkét futamot

Dobogón a Suzuki!

Alex Lowes tempója már egy körön is gyorsnak tűnt, viszont az első futamon elesett (így is beért hetediknek), a második futamon pedig a harmadik helyen végzett. Az eredmény a GSX-R és a brit pilóta potenciálját is bizonyítja, ám érthetetlen, hogy csapattársa, Randy de Puniet miért nem motorozik hasonló tempóban.

Lowes és a Suzuki ezúttal felért a dobogóra, sőt körökig motorozott együtt Leon Haslam-el

Ez a britek éve?

Túl vagyunk 4 futamon, a dobogón viszont még csak brit versenyzők állhattak. Ha így folytatódik, összeolvadhat a világ- és a brit bajnokság? Tény, hogy sok a tehetséges brit pilóta a mezőnyben, ezúttal viszont sikerült elfoglalniuk a leggyorsabb motorokat is!

Habár Bayliss gyorsult, Davies mindkét futamon elesett, így kevés pontot vittek haza a vörösök

Felejthető hétvége a Ducatik számára

Sejtettük, hogy a pálya nem kedvez majd a kéthengereseknek, Davies ennek ellenére mindkét futamon dobogó-közelben motorozott. A jó helyezések ezúttal elmaradtak, mivel a Ducati versenyzője mindkét futamon bukott, így csak 6 pontot szerzett a hétvégén – csapattársa Troy Bayliss tizenkettőt.

Ki állíthatja meg Rea-t? 4 futamból 3 győzelem, és egy ezüstérem

Pontok nélkül tér haza a Team Tóth

Ifj. Tóth Imi és Ireneusz Sikora tempója csak a sereghajtásra volt elég, így a 18-ik helytől előrébb nem sikerült végezniük.

Az első futam eredménye
A második futam eredménye
A pontverseny jelenlegi állása

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending