Csatlakozz hozzánk

Akciók

Samco hűtőcsövek

A világhírű márka immár nálunk is megtalálható az X-Bike üzletében

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A világhírű márka immár nálunk is megtalálható az X-Bike üzletében

Egy újabb piacvezető világcéggel sikerült megegyezésre jutnia a Magyarországi forgalmazásról az idén 10 éves X-Bike-nak! Az Angliai Samco cég gyártja a világ legjobb minőségű szilikonos vízcső kittjeit, amik kb. 8 celsius fokkal képessek lejebb vinni a hűtővíz hőmérsékletét. Erre leginkább pálya használatnál van szükség beszéljünk gyorsasági, krossz vagy quad szakágról, de ha egyszerűen csak valamivel fel akarjuk dobni a motor kinézetét arra is tökéletes.

Ezeket a csőveket használják a Forma1, Nascar, WRC, WSBK, MotoGp csapatok legtöbbje! A Samco több, mint 100 féle motoros kittet gyárt, amik tartalmazzák az összes olyan csövet a motoron, amiben hűtővíz közlekedik. A kitteken kívül rengeteg féle csatlakozási, csőméreti lehetőség közül lehet választani.

A kittek 7 színben (kék, piros, fekete, zöld, citrom, narancs, lila) kaphatóak alap változatban, de rendelhetőek még 15% felár ellenében ezüst, fehér és rózsaszín színben. Akinek ez sem elég, az rendelhet terepmintás vagy lángnyelvekkel díszített csőszettet is +35% felárért. A Samco kittek ára 8.000 Ft-tól indul attól függően hány csövet tartalmaz a kitt.

További információkért hívd, vagy írj az X-Bike-nak:

X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 1-405-6653
www.x-bike.hu

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending