Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Safety Hungary tanfolyam időpontok és akciók

A Safety Hungary közzétette új oktatási időpontjait, visszatérőknek kedvezmény is jár!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Elérhetővé váltak a Safety Hungary márciusi és áprilisi tanfolyamainak időpontjai, visszatérő vendégeiknek pedig jelentős kedvezményt biztosítanak a vezetéstechnikai képzés szervezői.

A motorozás világában talán mindennél fontosabb a biztonság kérdése, mivel mindenkit hazavárnak. Mégis meglepően kevés szelet jut a témakörnek a motoros sajtó tortájából, ezért is foglalkozunk vele kiemelt helyen. Persze, nem sok jobb érzés van annál, mikor motorunkkal elindulhatunk, de mit sem ér, ha nem érkezünk meg egy darabban. Természetesen a biztonságos közlekedés nem csak rajtunk múlik, de hogy minden tőlünk telhetőt megtehessünk a balestek elkerülése érdekében, abban nagy segítségünkre lehet a Safety Hungary.

Sajnos sokan csak akkor jönnek rá a biztonságos motorozás fontosságára, amikor már megtörtént a baj. Akárcsak a betegségek esetében, nagyon fontos lenne a megelőzés, ill. hogy tisztában legyünk azzal, hogy miről van szó, mekkora is a tét. Hogy saját tudásunkat odáig fejlesszük, hogy minden veszélyforrásra fel legyünk készülve. Ezen tényleg nem érdemes spórolni, vagy ha úgy tetszik, erre valóban érdemes költeni. Ha te is fontosnak tartod, hogy elérd, hogy képességeidhez mérten kihozd magadból a maximumot, már jelentkezhetsz is a valamelyik tréningre. A Safety Hungary weboldalán már láthatod a márciusi, ill. áprilisi időpontokat, de a jelentkezők számának függvényében további időpontok kiírására is van esély.


Nem is gondolnánk, mennyire hasznos lehet egy ilyen tanfolyam

Ráadásul az idei szezontól kezdődően visszatérő vendégeik számára egy különleges kedvezménnyel is kedveskednek a szervezők: azok a motorosok, akik második alkalommal jelentkeznek bármelyik két napos tanfolyamra, 5000Ft kedvezményre jogosultak a tanfolyam mindenkori részvételi díjából! Akik pedig már harmadszorra jelentkeznek valamely két napos tanfolyamra, 10.000Ft-ot spórolnak meg! Ezeket a kedvezményeket a Safety Hungary on-line regisztrációs rendszere automatikusan kezeli és figyelembe veszi jelentkezéskor, vagyis ezen információk tudatában „magától” állapítja meg a tanfolyam árát. Érdemes tehát visszatérni a tanpályára, hiszen a második szint még élvezetesebb, még több motorozással – és most még olcsóbban…


Az oktatók gyakran karcolják a bukócsöveket – úgy, hogy nem esnek el…

Ha rászántad magad és tennél is a biztonságosabb motorozásért, és nem csak olvasol róla, többféle tanfolyamra is jelentkezhetsz. Ha esetleg még egyáltalán nem motoroztál, Bevezető tanfolyamot is biztosítanak a szervezők, egyébként három, egymásra épülő tanfolyami szintből áll a teljes tananyag. A felsőbb szintek közvetlenül az őket megelőző lépcsőfokokra épülnek, és kizárólag csak az előző szintek sikeres elvégzése után lehet jelentkezni rájuk. Az 1. szint első és második napján mi is részt vettünk, ahogy a Safety Hungary további változatos képzésein is, mint a Tandem (utassal), vagy a Fedett pályás tanfolyam. Ezen kívül robogós kurzusra is van lehetőség, a motoros szezon fő hónapjaiban pedig délutáni oktatások is indulnak. Természetesen minden tanfolyam személyre szabott, vagyis az oktatók egyénileg választják ki, ill. hangsúlyozzák azokat a területeket, amiket fontosnak tartanak.


A CBF500-as tökéletesen megfelel erre a célra

A legizgalmasabb kérdés, hogy milyen motorokkal lehet teljesíteni a tanfolyamokat. A Safety Hungary neve egybeforrt a Hondával, ennek megfelelően CBF125/500, az új VTR250, ill. a robogós oktatásra PES125 típusok állnak rendelkezésre. Pontosabban ezekkel kell motorozni, saját géppel nem lehet. A védőfelszerelésről is gondoskodnak (bukósisak, hosszú ujjú alsó és felső ruházat, könyökprotektor, térdprotektor, motoros kesztyű, motoros lábbeli), de saját ruhát is lehet használni. Hogyha még jelentkezés előtt elgurulnátok megnézni, milyen is egy ilyen vezetéstechnikai tréning, a pályát Budapesten, a X. kerületben, a Kozma u. 3. szám alatt találjátok. Addig is vigyázzatok magatokra – és vigyázzanak rátok!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending