Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Safety-Hungary: Új, 2-es szintű tanfolyam

Változások a hondás vezetéstechnikai kurzus lépcsőfokait illetően: mostantól a fokozatosabb fejlődés érdekében 2 helyett 3 szint lesz

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az elmúlt években több mint 6000-en végezték el a Safety-Hungary Alap 1-es szintű tanfolyamát.

Sokan szerették volna az 1-es szint után a 2-est is abszolválni. Azonban a 2-es szint nehézsége sok esetben gondot jelentett. Több alkalommal a tréninget nem tudták megtartani, mert a 2-es szintű képzésen gyakorlatilag minden feladat nehezebb vagy új volt, és azok a motorosok, akik az előző tréningszintet régebben vagy nem teljes magabiztossággal végezték el, sok esetben nem tudták kellő mértékben elsajátítani az emelt szintű tananyagot.

Ezért változtattak a tematikán – hogy az alaptréninget elvégzők könnyedén tovább tudják fejleszteni magukat. Mostantól a 2. szintű tréning első napján az 1. szint elemeit készségszintig gyakorolják, hogy a másnapi új anyag megtanulása és gyakorlása ne állítsa nehezen elérhető kihívások elé a jelentkezőket.


Ezzel együtt a tavasz folyamán elindítják a 3. szintű (az eddigi 2. szintnek megfelelő) tréningeket is, ahol szintén az első napi szintre hozó gyakorlás után új technikákkal fogják gyarapítani a hallgatók tudását.

Az új 2. tréningszint első oktatását most hétvégén, január 30-31-én tartják (az előrejelzések szerint az időjárás is kedvezni fog, hiszen 8-9fokos hőmérsékletet ígérnek).

Safety-Hungary
Honda Motorkerékpár Vezetéstechnikai Oktatás
1108 Budapest, Kozma utca 3. | +36 30 390 0007
www.safety-hungary.hu | info@safety-hungary.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending