Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Safety-Hungary Nyílt Nap, idén utoljára

Vezetéstechnikai bemutató, Honda tesztmotorozás, gokartozás, kedvezmények…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A motorozás szerelmesei és a biztonság elkötelezettjei az aktuális Honda motoros vezetéstechnikai tréningekről kaphatnak ízelítőt a Safety-Hungary idei utolsó Nyílt Napján – sok egyéb más mellett.

A Safety-Hungary Nyílt Nap sorozatának negyedik, egyben utolsó állomásához érve – az OBB és a Safety közös szervezésében – szeptember 10-én (hétfőn) 13 órától 24 óráig Nyílt Napot tartanak.

A rendezvény ideje alatt azok a Safety-ügyfelek, akiknél az alábbi feltételek bármelyike teljesül, térítésmentesen vehetik igénybe a Kozma utcai SilverKart szabadidőközpont következő szolgáltatásait: Gokart, Bowling, Dart’s, Biliárd, Csocsó, Honda Riding-tréner:

    – Motorral érkezés
    – Már részt vett valamelyik biztonságtechnikai képzésen
    – 10.000 forint kedvezménnyel a helyszínen beregisztrál két napos, 1-es vagy 2-es szintű, Bevezető vagy Gyakorló egynapos Safety-tréning egyikére.

Azok az érdeklődők, akiknél a fent említett pontok közül egyik sem valósul meg (illetve a velük érkezett családtagoknak, barátoknak), féláras kedvezményt (1000Ft/7perc) biztosítanak a gokart futamok árából ezen a napon. Az aktuális motoros vezetéstechnikai tréningek bemutatóján kívül délután 1 és este 8 óra között tesztmotorozási lehetőséget biztosítanak az alábbi motor típusokon: Vision 110, CBF 125, VTR 250, CB 600F Hornet és a Safety-Hungary legújabb szerzeményén, az NC700SA-n.


Ha fontosnak tartod a biztonságos és tudatos motorozást, érdemes kilátogatnod a Safety-Hungary tanpályájára

Safety-Hungary
+36 1 889-3535
Budapest, Kozma utca 3.
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

Forrás: Safety-Hungary Még több biztonság: biztonsag.tesztmotor.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending