Connect with us

Akciók

S1000RR tankpad-ek és numberboard-ok

Megérkeztek a BMW superbike-ra való Motografix-termékek  a Danger Bikes-ba

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nem egyszerű a kérdés, miszerint mivel lehetne feldobni egy BMW S1000RR megjelenését – különösen a feláras, “M-színű” verzióét. Nos, a speciálisan erre a témára szakosodott Motografix tudja a választ: egy-egy igényes numberboard, tank-vagy kneepad kétségtelenül nagyot lendít az amúgy is lenyűgöző motorod megjelenésén – ráadásul még hasznos is!

Az angol gyártó immáron 13 éve foglalkozik csúcsminőségű termékeinek gyártásával. A takpad fogalmát és előnyeit senkinek sem kell elmagyarázni, a numberboard-ok pedig igen sportos kinézetet biztosítanak a vasadnak, mivel versenymotor-szerű megjelenést varázsol utcai, rendszámos gépednek.

A versenygépekhez hasonlóan a numberboard-okat a fej-és a faridom két oldalára ragaszthatod fel, vagyis első és hátsó kitet is vásárolhatsz. Kapható továbbá a Danger Bikes kínálatában ún. kneepad is, amely a tank alsó és szélső részeit – ahol a lábad érinti – védi meg a kopástól, mattulástól. A numberboard-ok és a kneepadok is ugyanabból az anyagból készülnek, mint a cég tankpadjai. Ha mindezeket felpattintod a SezeRR-re, az emberek – és Te magad is – azt hiszik majd, hogy valaki kicsempészte a boxutcából a BMW Motorrad Motorsport egyik motorját és csavarozott rá egy rendszámot. Különösen, ha a Xaus Replica kivitelt választod, amelyen még a gyári menő 111-es rajtszáma is helyet kapott.

Fontos, hogy ezek a tuningcuccok nem csak a szemnek kellemesek, hanem például az első numberboard-ok (műgyanta anyaga) megvédik a motor elejét a felpattanó kövektől és a bogaraktól. Még fontosabb, hogy – hála a gyártó sokéves tapasztalatának – a tapadásra és a színtartósságra örök garanciát vállal a Motografix! Mert nincs is csúnyább egy, már félig levált, kifakult tankpadnál – na ez az angol cég termékei esetében nem valószínű, hogy elő fog fordulni. Talán éppen ezért az áruk sem alacsony, de nagyon ütős megjelenést kölcsönöznek a bömösnek, és egyébként is sokkal drágább és körülményesebb újrafényezni az idomokat vagy a tankot… Az első, a hátsó numberboard kit és a kneepad-csomag (amely tartalmaz tankpad-et is) egyaránt 19 900Ft-ba kerül, egy SezeRR tankpad ára pedig 7900Ft. A Xaus Replica numberboard ugyancsak egy százas híján húszezer forint.


Balra a hátsó, jobbra az első numberboard szett látható


A Xaus Replica-hoz tartozó hat darab 1-es még vagányabbá varázsolja a géped


Így néz ki az optikai tuning után a vas

További információ:

Danger Bikes

Tel: +36-205-DAN-GER (+36-205-326-437)
e-mail: info@danger.hu

Cím: 1133 Budapest , Tisza u. 18. (Hegedűs Gyula-Tisza u. sarka)
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 14-19 óra között

web: www.danger.hu

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending