Csatlakozz hozzánk

Akciók

RSD-Metzeler akció

Motorépítők figyelem: a tuningfelnihez most ingyen gumi jár…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Ez egy olyan akció, amit nem lehet nem kihasználni, ha valaki motorépítésen töri a fejét a tél folyamán” – különösen, ha olyan presztízsű portékákról van szó, mint amit a kaliforniai Roland Sands Design kínál. A Roland vezette tuning-társaság munkásságát jól ismerhetjük a Discovery Channel Motorépítő vébéjéről, aminek (is) köszönhetően mára az RSD az egyik legjobban csengő márkanév a szakmában. A Parts Europe egy különleges akció keretében most az öreg kontinens custom-fanatikusai számára is közelebb hozza az amerikai alkatrészeket.

Ugyanis hogyha rendelsz egy komplett RSD kerékszettet (ami első-hatsó felnit és féktárcsát, hátsó lánckereket és még légszűrőt is tartalmaz, lásd a képen) a PM (Performance Machine) vagy a Roland Sands Design katalógusból, akkor ajándékba kapsz a csomaghoz egy garnitúra, a felni méretére való Metzeler gumit! Ez akár több mint 300 eurós kedvezményt is jelenthet, attól függően, hogy milyen gumikarika kell. További infó és teendők a shop@motopartsshop.hu címen.


A világhírű RSD kerékszettje nem csak a két felniből áll… Most a gumikat ingyen megkapod egy ilyen szett mellé!

Ha bármire szükséged van ezekből a Parts Europe katalógusokból rendelhető termékekből, írj egy e-mailt és kérj ajánlatot a MotoPartsShop-tól. Gyakorlatilag minden van ezekben a katalógusokban ami a motorozáshoz kell, legyen az Harley, Off-road, vagy utcai vagy akár pályamotorozás.
A szállítási idő kb 1 hét.

 

A képekre kattintva meg tudjátok nézni a katalógusokat. Ha ajánlatot kértek, akkor a kiválasztott termék cikkszámát mindenképp küldjétek a levélben.


Korábban már bemutattuk, hogyan zajlik egy nap az RSD-paradicsomban…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending