Csatlakozz hozzánk

Hírek

RR pályanapok Brnóban, nem csak BMW-seknek

A BMW május 22-én és 23-án mindenki számára nyitott pályanapot tart Brnóban, ahol a saját motoros pályázás mellett lehetőség nyílik majd az új HP4 vagy az S 1000 RR kipróbálására is…

Közzétéve

ekkor

rr days brno 2013
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj (időben) megfizetéséhez kötött, a MotoGP és Superbike versenyekről is ismert pályára – természetesen – kizárólag bőrruházatban lehet felmenni. A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.

Április 30-áig olcsóbb a regisztráció, egy és két napra is

A részvétel ára – a jelentkezés idejétől függően – 149-160 euró, a kétnapos pályázásért 280-300 eurót kérnek. Ez az összeg a 4×25 percnyi saját motorral, valamint az 1×25 perces BMW sportmotorral történő pályamotorozáson felül az egész napos étkezést és a frissítő italokat, valamint az időmérést is tartalmazza (a transponder kölcsönzési díja azonban külön fizetendő).

Négy csoportja osztják a pályanapozókat, a kezdőtől a versenyzőig

Fontos tudni, hogy nem csak a bajor sportgépek tulajdonosainak szól a nap, mivel bármilyen márkájú motorral részt lehet venni azon. Ha felkeltették érdeklődésed az RR-napok, ezen a linken jelentkezhetsz.


Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending