Connect with us
Suzuki

Hírek

A Royal Enfield bemutatta a lenyűgöző V-Twin KX koncepcióját – EICMA 2019

Vajon tényleg most láttuk először és utoljára a Royal Enfield koncepcióját?

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Royal Enfield megdöbbentette a világot Milánóban, amikor bemutatta a 838 cm3-es V-Twin KX bobber koncepciót, ami az 1930-as évek Royal Enfield modelljének újraképzelése. A tehetséges tervezőcsapat hat hónapon át építette az új motorkerékpárt. Az eredeti KX egy léghűtéses oldalláncos V-Twin volt, 1140 cm3-el, amivel szemben az új motor jóval kisebb lett.

A KX koncepció eredetileg két új gépként jött volna világra (egy klasszikus és egy futurisztikus), de a kettő egyesüléséből egy tökéletes kombináció lett a modern és a klasszikus stíluselemeivel.

A modern lengőkaros villa, amelyen egy beépített fényszóró található, tökéletesen újraértelmezi az elejét a klasszikus gépen. A palacsinta stílusú kipufogó, a lapos üzemanyagtartály is hűen modernizálja az eredeti KX-t, és az Enfield azon munkája, hogy elrejtse az elektronikát igazi mesterfogás volt.

A vázban a motor és a légszűrő mind nagyon kihangsúlyozott, és a hátsó része is világbajnok.
A Royal Enfield azt állítja, hogy a motorkerékár csak koncepció marad, nem szánják termelésre, de annyira kidolgozott a gép, hogy mi nem hiszünk neki. Adjunk neki egy évet, és biztos, hogy a szalonokban fog dübörögni a gép.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending