Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Royal Enfield bemutatta a lenyűgöző V-Twin KX koncepcióját – EICMA 2019

Vajon tényleg most láttuk először és utoljára a Royal Enfield koncepcióját?

Közzétéve

ekkor

Euromotor3

A Royal Enfield megdöbbentette a világot Milánóban, amikor bemutatta a 838 cm3-es V-Twin KX bobber koncepciót, ami az 1930-as évek Royal Enfield modelljének újraképzelése. A tehetséges tervezőcsapat hat hónapon át építette az új motorkerékpárt. Az eredeti KX egy léghűtéses oldalláncos V-Twin volt, 1140 cm3-el, amivel szemben az új motor jóval kisebb lett.

View this post on Instagram

A homage to the 1140 V-Twin #RoyalEnfield KX from the 1930s. The KX Concept just debuted at #EICMA2018. Let us know what you think about this concept in your comments below. #RidePure #PureMotorcycling

A post shared by Royal Enfield (@royalenfield) on

MPS Turismo
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

A KX koncepció eredetileg két új gépként jött volna világra (egy klasszikus és egy futurisztikus), de a kettő egyesüléséből egy tökéletes kombináció lett a modern és a klasszikus stíluselemeivel.

A modern lengőkaros villa, amelyen egy beépített fényszóró található, tökéletesen újraértelmezi az elejét a klasszikus gépen. A palacsinta stílusú kipufogó, a lapos üzemanyagtartály is hűen modernizálja az eredeti KX-t, és az Enfield azon munkája, hogy elrejtse az elektronikát igazi mesterfogás volt.

A vázban a motor és a légszűrő mind nagyon kihangsúlyozott, és a hátsó része is világbajnok.
A Royal Enfield azt állítja, hogy a motorkerékár csak koncepció marad, nem szánják termelésre, de annyira kidolgozott a gép, hogy mi nem hiszünk neki. Adjunk neki egy évet, és biztos, hogy a szalonokban fog dübörögni a gép.

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Asesso

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending