Csatlakozz hozzánk

Hírek

Rossi és a nők

Úgy tűnik, nem igaz a pletyka: a Doktor a lányokat szereti, ráadásul hűséges típus.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ingoványos talajra lépünk most, kényes a téma. Arról a régi pletykáról lesz szó, mely szerint Valentino Rossi és az őt minden versenyre elkísérő Uccio Salucci kapcsolata több egyszerű barátságnál. Habár ez a kijelentés vonatkozhatna arra is, hogy a srácok 4-5 éves koruk óta ismerik egymást és azóta elválaszthatatlanok, a pletykálkodók itt valami egészen másra gondolnak.

Nos, lehet ugyan, hogy sülve-főve együtt vannak, de azért lehet látni hölgyeket is a Doktor társaságában, pontosabban főleg egy bizonyos hölgyet. Habár Vale igazán élhetne nőcsábász playboyként – az ismertsége és a pénze is megvan hozzá –, mégis úgy tűnik, hűséges típus.

A sokak által a világ legjobb motorversenyzőjének tartott Rossi választottja egy olasz leányzó, bizonyos Arianna Matteuzzi, akinek csinos idomait a soha le nem vakarható paparazzik kétes munkásságának köszönhetően ti is megcsodálhatjátok. Arról persze fogalmunk sincs, hogy még most is együtt vannak-e, de az biztos, hogy sok közös kép készült róluk.

És akkor tisztázzuk Uccio szerepét is! Annak idején együtt kezdtek el minimotorozni, de a fiatal Salucci nem bizonyult olyan tehetségesnek, mint Rossi. A barátság ennek ellenére megmaradt, és Uccio a Doki jobbkeze lett: ő felügyel a versenyruháira, a sisakjaira, elintéz minden olyan ügyes-bajos dolgot, amire Rossinak nincs ideje, és nem utolsósorban vezeti a bajnok lakóautóját az európai versenyekre.

Egyébként pedig nem édes mindegy, hogy mi van köztük? Nem azért szeretjük vagy épp utáljuk Rossit, amit a színfalak mögött, a magánéletében tesz, hanem azért, mert bizonyosan egyike a valaha élt legnagyobb motorversenyzőknek. A Doktor legenda, aki a szemünk láttára ír sporttörténelmet, és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy nézőként, rajongóként ennek mi is részesei lehetünk.

Galéria: a Doktor és a nők

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending