Csatlakozz hozzánk

Hírek

Rossi úgy döntött megpróbál versenyezni a hétvégén!

A Movistar Yamaha versenyzője és mindenki kedvence sérülten is rajthoz áll

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Pár napja már rebesgetik, hogy Rossi elkezdett gyúrni egy R1essel, ma viszont hivatalossá tette szándékát, indulni akar az Aragóniai versenyen!

Miután hétfőn és kedden kipróbálta magát a misanói pályán, úgy döntött részt vesz a következő versenyen. Az időmérő és szabadedzések után kiértékelik képes lesz-e versenyezni. Ha mégsem tud rajthoz állni, a holland WSBK versenyzője, Michael van der Mark készenlétben áll és helyettesíti a kilencszeres világbajnokot.

Valentino Rossi:

Tegnap sikeres tesztkört mentem a motorommal Misanóban, s bár az eső megállított néhány kör után, a nap végére sikeresen befejeztem a huszadik körömet, ami segített a döntésemben. Szeretnék köszönetet mondani Dr Lucidinek és munkatársainak, akik segítettek megtalálni a legjobb megoldásokat, hogy a legkevesebb fájdalommal tudjak motorozni. Nyilvánvalóan a végére elfáradtam, és erősebbek voltak a fájdalmaim, de reggel Dr Pascarella vizsgálatai alapján jó eredményeim lettek. Végül úgy döntöttem megpróbálok versenyezni a hétvégén, de mivel az nagyobb terhelést jelent, meglátjuk menni fog-e. Egy biztos: Aragónban találkozunk!”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending