Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

ROSSI MOOR ÚJ TÁMOGATÓVAL ÁLL RAJTHOZ A MOTOAMERICA HÉTVÉGI FUTAMÁN

A tavalyi csuklótörésből teljesen felgyógyult Northern Talent Cup bajnok, ROSSI MOOR, idén a
MotoAmerikában kapott lehetőséget a versenyzésre.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A rövid nyári szünetet Rossi kemény edzésekkel töltötte, és készen áll a MotoAmerica Junior Cup 4. fordulójára.

A Fairium Next Generation Riders Team fiatal tehetsége egy fantasztikus Road America hétvége után vág neki a ennek a hétvégének, ugyanis a pole pozícióból egy második és egy győzelem az eredménye ennek a hétvégének.
Rossi az összetettben a 4. helyen áll.
A floridai székhelyű Polyglass szavazott Rossi Moornak bizalmat, és biztosította támogatásáról a Fairium Next Generation Riders Team pilótáját.
A Polyglass a Mapei vállalatcsoport tagjaként piacvezető szerepet tölt be a modifikált bitumenes lemezes vízszigetelési technológiában. A hat gyártóüzemmel rendelkező vállalat ügyvezetőjét Natalino Zanchettát régi barátság köti Rossi manageréhez Stefano Favarohoz.

Rossi Moor nyilatkozta:
Nagyon hálás vagyok, a Polyglass USA Inc-nek a belém vetett bizalomért, igyekszem rászolgálni a bizalomra, és remélem, hogy a Moto2 – be vezett úton végig velem lesznek.

Stafano Favaro:
Nagyon hálás vagyok, barátomnak, hogy hisz Rossiban, és örülök, hogy a Fairium Kft mellett egy másik komoly vállalat is bizalmat szavazott Rossinak. Célunk, hogy Rossi Moor 2026-ban a MotoGP Moto2-es kategóriájában versenyezzen, de addig is mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a MotoAmerica versenyein.

Sajtóanyag

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending