Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Romano Fenatit elítélhetik gyilkossági kísérletért?

Mint ahogy azt mindenki látta a hétvégi misanói Moto2 futamán az olasz pilóta átnyúlt honfitársa motorjához és meghúzta fékkarját menet közben. Hiába kért bocsánatot és vonult vissza a versenyzéstől, a dühös nép ezt nem akarja annyiban hagyni.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Romano Fenatit a Nemzetközi Motoros Szövetség (FIM) beidézte svájci központjába, hogy az ex-versenyző büntetéséről döntsenek. Hiába nyilatkozta Fenati, hogy nem akarta veszélybe sodorni versenytársát, és hogy csak reakció volt az ő életét veszélyeztető manőverekre, a Spanyol lapok már bírósági ügyről írnak. “Nem húztam nagy erővel meg a féket, ha azt akartam volna, hogy elessen, azt teszem.”

Viccnek sem, és önbíráskodásnak sem elfogadható ha a másik motorjához nyúlnak, mert bár lehet, hogy nem húzta meg erősen a fékkart, de akkor sem tehet senki ilyet, pláne, hogy nem tudni a másik mit reagál erre ijedtében. A lényeg a lényeg: Ilyet nem lehet csinálni!

Fenati családját azóta folyamatosan zaklatják, életveszélyes fenyegetéseket kapnak, s minden újság címoldalon foglalkozik az üggyel.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending