Csatlakozz hozzánk

Hírek

Roger Hayden visszaemlékezése és vallomása testvéréhez

Megható sorok a végtelen szeretetről

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

“Nicky testvérem, nem hittem volna, hogy így végződik a történetünk. Te okkal voltál világbajnok. Még soha nem találkoztam olyannal, aki annyira szeretett versenyezni, mint te.
Egy szobában nőttünk fel, 12-13 évesek voltunk, de már akkor is együtt elemeztük az előző versenyről készült jegyzeteket.
Soha nem fogom elfelejteni azt a bizonyos hétfő reggelt, te megnyerted a világbajnoki címet, másnap felkeltettél, hogy irány futni.
Ettől voltál más, egy legenda lett belőled.
Folytathatnám…
Mindenkiből a legjobbat hoztad ki. Amikor nem voltál itt, motoroztunk, vagy kerékpároztunk, hogy kitöltsük az űrt, míg újra nem jöttél. Örökre emlékezni fogok rá, hogy milyen jó testvér voltál.
A legjobb testvér és a legjobb versenyző. Te mindig ott voltál nekem, bármi történt is az életben. Mindig segítettél és segíteni akartál a motorozásban és azon kívül is.
Itt ülök, és egész nap azt kérdezem miért, pedig inkább hálás lehetnék, amiért 33 éven át ilyen testvérem volt, mint te.
Ne aggódj az unokahúgaink miatt. Nincsenek fiúk, amíg a kollégiumba járnak, és megtanítom az unokaöccsünknek, hogy mit kell tennie, hogy bajnok legyen belőle.
Ez egy különleges kép számomra, mert úgy nézett ki a világbajnokságnak számodra vége volt, és én megragadtalak és azt mondtam ez az év még a tiéd, és rendkívül boldog voltam mikor a pódiumon láttalak.
Még ebben a hihetetlenül nehéz időszakban is hiszek benne, hogy Isten átsegít ezen.

Addig is, míg újra együtt nem motorozunk, szeretlek.”

Roger

Nicky Hayden

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending