Csatlakozz hozzánk

Akciók

Robogó hónap a Karasnában

Kemény idők jönnek az autósoknak, több lezárás lesz a városban, mint szabad sáv. Robogóóóóóóó!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kemény idők jönnek az autósoknak, több lezárás lesz a városban, mint szabad sáv. Robogóóóóóóó!

Gondolom minden autós aggódva hallgatja a híreket, ugyanis a következő egy-két hónap biztosan nagyon nehéz lesz minden Budapesten közlekedő számára. Ezek közül is inkább a négykeréken haladók homlokán lesz kétszer annyi ránc, és a pár hónap alatt valószínűleg egyszerre több évet fognak öregedni. Pedig van megoldás, a robogó.

Most tudtuk csak meg, hogy az előbbi gondolatmenettől vezérelve a Honda Karasna kinevezte az idei augusztust “Robogó hónapnak”. Nagy vonalakban ez azt jelenti, hogy ha valamikor, akkor mostanában érdemes igazán két kerekűt vásárolni a Karasnában. Többek közt díj mentes képzést kaphattok a Safety-Hungary-nél, a részletekért érdeklődj a szalonban.

Egy másik nagy problémára is megoldást kínálnak. Sokaknak gond, hogy szeretnék kipróbálni a kiszemeltet mielőtt megveszik. Ebben a hónapban az összes robogó, beleértve az új SW-T 400-as is, kipróbálható a Karasnában. Emellett pedig rengeteg használt darabbal is szolgálnak, aki tényleg két keréken akarja átvészelni a forgalmat, az biztosan talál magának megfelelőt. Akkor sincs gond, ha rögtön autóról ül át valaki, a jogosítvány megszerzésében, és vezetéstechnikai képzésben is tudnak segíteni.

Honda Karasna (hivatalos Honda kereskedés és márkaszerviz)

cím: 1132. Budapest., Váci út 40.
tel.: 1/ 239-4964
web: www.karasna.hu
e-mail: info@karasna.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending