Connect with us
just1 mx
Suzuki

Akciók

Robogó és motor bérlés a MotoPartsShopban

Városba Honda PCX150-et, túrázni Yamaha MT07 és Honda CBR500R-t bérelhettek. A motor bérlés szolgáltatás folyamatosan bővül lehet, hogy MV Agusta is bérelhető lesz!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Sokszor ütköztem olyan kérdésbe, hogy hol lehet motort bérelni, akár egy napra, vagy hétre. Magánban van olyan, aki csinálja, de kézzelfogható infót sohasem tudtam adni. Mostantól a MotoPartsShop.hu a válaszom, ha motor bérlés a kérdés.

Sokan vannak, akik a hétköznapokból kicsit kiszakadva egyszer-egyszer motorra pattanának egy hétvégi túrára, de sajátjuk még, vagy már nincsen. Egyébként adott esetben sokkal kellemesebb, és gazdaságosabb is lehet két kerekűvel nekivágni a világnak, mert a motor 5-6l-t fogyaszt, míg egy autó akár bőven 10l felett is benyakalhat.

A már nálunk is tesztelt baloldali PCX 150 bérelhető, ARROW kipufogórendszerrel, dobozzal, emelt üléssel, YSS hátsó lengéscsillapítókkal és JCosta variátorral. Igazi élményrobogó, érdemes kipróbálni mit lehet kihozni egy PCX-ből

Városba pedig egy robogóra tudom ugyanezt elmondani. A dugók megszűnnek létezni, sokkal gyorsabban érünk oda mindenhova, mindezt a 150 köbcentis PCX esetében kb. 2-3 literes fogyasztással. A jelenlegi benzinárak mellett 300km-en bőven több, mint 10.000 Ft-ot spórolhatunk így!

2016-os Yamaha MT07 Akrapovic kipufogórendszerrel túraplexivel akár dobozolható is ha szeretnétek

A MotoPartsShop.hu -nál tehát van lehetőség a motor- és robogó bérlésre. Többféle motorból is választhattok Honda PCX150 (2014),  Yamaha MT07 (2016) és Honda CBR500R (2018) is be van állítva erre a célra. Ha nincs, igény esetén felszerelést is tudnak biztosítani a jármű mellé, vagy akár motorlezáró láncokat.

Részleteket, árakat a következő telefonszámon kaphattok: 06.20.9888.235 (BenZso Motorosbolt)

A Honda CBR500R 2018-as évjárat és ennek is adtunk egy kis fűszert, kapott egy SC-Project kipufogót, hogy még élvezetesebb legyen vele motorozni. Hölgyeknek is ajánljuk!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending