Csatlakozz hozzánk

Akciók

Robogó és motor bérlés a Karasnában

Városba új Honda Lead-eket, túrázni teljesen felszerelt Honda Transalpokat bérelhettek

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Sokszor ütköztem olyan kérdésbe, hogy hol lehet motort bérelni, akár egy napra, vagy hétre. Magánban van olyan, aki csinálja, de kézzelfogható infót sohasem tudtam adni. Mostantól a Karasna a válaszom.

Sokan vannak, akik a hétköznapokból kicsit kiszakadva egyszer-egyszer motorra pattanának egy hétvégi túrára, de sajátjuk még, vagy már nincsen. Egyébként adott esetben sokkal kellemesebb, és gazdaságosabb is lehet két kerekűvel nekivágni a világnak, mert a motor 5-6l-t fogyaszt, míg egy autó akár bőven 10l felett is benyakalhat.

Városba pedig egy robogóra tudom ugyanezt elmondani. A dugók megszűnnek létezni, sokkal gyorsabban érünk oda mindenhova, mindezt a 110 köbcentis Lead esetében kb. 2 literes fogyasztással. A jelenlegi benzinárak mellett 300km-en bőven több, mint 8.000 Ft-ot spórolhatunk így!

A Honda Karasnában tehát van lehetőség a motor- és robogó bérlésre. Több, teljesen új Honda Lead, és XL700V Transalp is be van állítva erre a célra. Ha nincs, igény esetén felszerelést (pl.: Dainese) is tudnak biztosítani a jármű mellé, vagy akár motorlezáró láncokat. Km korlátozás nincs!

Részleteket, árakat a következő telefonszámon kaphattok: 20/ 290 – 6245 (Peresztegi Gáspár – Karasna Motorosbolt)

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending