Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Rizmayer indul a híres Daytona 200 mérföldesen

Rizmayer Gábor, a Team Suzuki versenyzője olyan lehetőséghez jutott, amelyről a gyorsasági motorversenyzők többsége csak álmodhat. Nagyszerű motorosunk elindulhat a március 8-án megrendezendő Daytona 200-on.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT
A nagyhírű futam hagyományosan az amerikai motorkerékpársport évadnyitó versenye. Valójában nem is csak egy verseny, hanem egy hatalmas, 9 napig tartó motoros fesztivál. Az első hétvégén a területi bajnokság futamait rendezik meg, ahova már nevezési lehetőséget biztosítanak a nagy futam résztvevőinek is. A többség él is a lehetőséggel, és edzésképpen már indul az első hétvége versenyein, amelyek ezáltal nagyon színvonalas és látványos felvezetést jelentenek. Gábor is így tesz és Suzuki GSX-R 600-asával „bemelegít” az első hétvégén a 200 mérföldes futamra.
 
 
Daytonában ’Rizi’ csapata a Safety First Racing Team lesz, amelyről érdemes elmondani, hogy ugyanazt a szellemiséget képviseli, amit idehaza a Hungaroring Motorsport Iskola, vagyis a közlekedésbiztonság népszerűsítését szorgalmazzák versenysportbéli tevékenységükkel.
A daytonai show nagyságát mutatja, hogy olyan programokkal színesítik a 9 nap kínálatát, mint az AMA Flat Track, az AMA Supercross és az AMA Superbike bajnokságok futamai. Kissé talán meglepő, hogy nem az utóbbi kategóriában rendezik meg a tradicionális 200 mérföldes főfutamot, de most már nem az első alkalommal az úgynevezett Formula Xtreme specifikációjú 600-asok csatája jelenti az esemény csúcspontját.

„Nagyon nagy izgalommal tölt el a tengerentúli versenyzés lehetősége. Nagyon népes az indulók tábora, szinte az összes nagynevı amerikai kiválóság ott lesz, ráadásul több nemzetközi nagymenőre is lehet számítani, maga a verseny híre is már izgalmat kelt bennem, sőt mi több a kinti szakemberek előtt is fontos helytállnom, hiszen az esetleges folytatás lehetősége is felmerülhet.” – nyilatkozta Gábor.

A 69 körös futam hatalmas erőpróbát jelent, amelyen Rizi nem csak a célbaérést tűzte ki célul, hanem elismerést is szeretne kivívni versenyzésével.
 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending