Csatlakozz hozzánk

Hírek

Rizi fölzárkózik az IDM összetetjében

16…13…12…11…Rizmayer Gábor visszafelé számolja a helyezéseket…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

16…13…12…11…Rizmayer Gábor visszafelé számolja a helyezéseket Európa egyik legerősebb bajnokságában, a Német Nyílt Bajnokság (IDM) Superbike kategóriájában.

Augusztus első napjaiban folytatódott a versenysorozat Schleiz-ben, ahol a szokásoknak megfelelően a Superbike kategória versenyzői egy napon, de 2 futamon mérték össze tudásukat.A versenyeket megelőző 1. időmérő edzésen már látszott, hogy Rizmayer Gábor a Team Suzuki versenyzője szokásos jó formájában van, hiszen a versenygumit próbálva a 4. helyen állt. Az edzés végére a 7. helyet sikerült biztosítani magának, amelyet sajnos a 2. edzésen már nem tudott megtartani, mert a futómű pályához hangolását nem tudták tökéletesíteni.
 
 
 
Így is a tisztes 10. rajtkockát szerezte meg, mindössze 0,011 mp-el lemaradva Dominic Lammert mögött.
Az első futamban az ellenfelekkel és a futóművel folytatott kemény küzdelemben sikerült a verseny végére felzárkóznia harmadmagával vezető 6-os bolyhoz és végül a 8. helyen ért célba. Sajnos a második futamra hiába sikerült beállítani a futóművet a számítógépes adatok elemzése alapján, azonban az ellenfelek is találtak jobb beállításokat és Gábor a 11. helyet szerezte meg, igen fontos pontokat gyűjtve az összetett helyezése javításának érdekében.
 

 

Jelenleg Rizmayer Gábor foglalja el 55 pontjával a 11. helyet az éves ponttáblázaton, 10 ponttal lemaradva Christian Zaisertől és Dominic Lammerttől.
Teljesítménye és a ponttáblázaton folyamatos előrelépése jó előjel a következő hétvégi IDM verseny előtt, amely – ezévben másodszor – Oschersleben-ben kerül megrendezésre.

A Team Suzuki versenyzőit támogatja: Magyar Suzuki Zrt., Erste Leasing, Pirelli, Go-Fast, Bodis, Lucas, Gilles Tooling

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending