Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

RIP, te gyönyörű, motoros Instagram sztár

Már egy éve, hogy a 33 éves Annette Carrion szörnyű motorbalesetet szenvedett kedvenc motoros útvonalán, ti még néha találkozhattok vele Facebook oldalunk estikéjében

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Nem titok, hogy a motorkerékpárok veszélyesek és még a tapasztalt motorosok is áldozatává válhatnak adrenalin táplálta hobbijuknak. Annette Carrion nagyon sokat dolgozott és segített a hobbi- és sportszerűen használó motorosoknak tanácsaival és tippjeivel a biztonságos motorozást és ruházatot hirdetve, valamint a biztonságosabb területeken való utazásra sarkalva.

Legfőképpen más nőket próbált motiválni, hogy csatlakozzanak a két-kerék használók világához, ami még most is túlnyomórészt férfi közösség. Hatalmas rajongói bázist szerzett az Instagramon, ahol motoros modellként csoportot alapított és támogatott a nők javára. Több mint 146 ezer követője volt.

A rendőrségi jelentés szerint Annette halálos balesetét az okozta, hogy túl nagy sebességgel hajtott bele egy veszélyes kanyarba a kaliforniai autópályán.
Bár Carrion tapasztalt és jártas motoros volt, valóban nem tudott eléggé lelassítani ahhoz, hogy bevegye a motorkerékpárjával a kanyart, s a motorkerékpárt eldobva 50 métert zuhant.
Azonnal szörnyethalt.

A sors szomorú fintora, hogy édesapja és édesanyja a baleset előtt 4 hónappal halt meg, anyja hasnyálmirigy rákban, apja pár hétre rá szívinfarktusban. Ekkor így nyilatkozott: „Miután az anyám elhunyt, láttam ahogy apám szíve összetört. Ebbe halt bele, de végre újra együtt lehetnek.”

Már egy éve te is velük vagy kicsi lány… :(

Képgaléria:

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending