Csatlakozz hozzánk

Blog

RIP, te gyönyörű, motoros Instagram sztár

Már egy éve, hogy a 33 éves Annette Carrion szörnyű motorbalesetet szenvedett kedvenc motoros útvonalán, ti még néha találkozhattok vele Facebook oldalunk estikéjében

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Nem titok, hogy a motorkerékpárok veszélyesek és még a tapasztalt motorosok is áldozatává válhatnak adrenalin táplálta hobbijuknak. Annette Carrion nagyon sokat dolgozott és segített a hobbi- és sportszerűen használó motorosoknak tanácsaival és tippjeivel a biztonságos motorozást és ruházatot hirdetve, valamint a biztonságosabb területeken való utazásra sarkalva.

Legfőképpen más nőket próbált motiválni, hogy csatlakozzanak a két-kerék használók világához, ami még most is túlnyomórészt férfi közösség. Hatalmas rajongói bázist szerzett az Instagramon, ahol motoros modellként csoportot alapított és támogatott a nők javára. Több mint 146 ezer követője volt.

A rendőrségi jelentés szerint Annette halálos balesetét az okozta, hogy túl nagy sebességgel hajtott bele egy veszélyes kanyarba a kaliforniai autópályán.
Bár Carrion tapasztalt és jártas motoros volt, valóban nem tudott eléggé lelassítani ahhoz, hogy bevegye a motorkerékpárjával a kanyart, s a motorkerékpárt eldobva 50 métert zuhant.
Azonnal szörnyethalt.

A sors szomorú fintora, hogy édesapja és édesanyja a baleset előtt 4 hónappal halt meg, anyja hasnyálmirigy rákban, apja pár hétre rá szívinfarktusban. Ekkor így nyilatkozott: „Miután az anyám elhunyt, láttam ahogy apám szíve összetört. Ebbe halt bele, de végre újra együtt lehetnek.”

Már egy éve te is velük vagy kicsi lány… 🙁

Képgaléria:

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending