Csatlakozz hozzánk

Hírek

Rhinotours motoros túrák

Aki szeret szervezetten túrázni külföldre, annak kötelező a Rhinotours

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Aki szeret szervezetten túrázni külföldre, annak kötelező a Rhinotours

Sokaknak ismerősen csenghet Szimcsák Attila neve, és ők valószínűleg kíváncsiak arra is, hogy mit csinál Szimi mostanában. Egyszer már írtuk, hogy Attila elkezdte forgalmazni a Forcefield termékeket, de most felfedjük a leplet egy másik oldaláról is.

Szimi nagyon szeret motorozni, immár 280.000 km-nyi út van mögötte és az idő haladtával egyre többre éhezik. Talán innen az ötlet, hogy szervezni kellene külföldre profin szervezett, igényes és feledhetetlen motoros túrákat. A gondolatot tett követte, és már meg is van 2009-re a terv. Horvátország, Olaszország, az osztrák Alpok, Szlovénia, a híres neves Grossglockner és még Amerika nyugati partja is. Persze már tavaly is volt egy-két út a Rhinotours (ez a becsületes neve a vállalkozásnak) szervezésében, szóval ne féljen senki a gyerekcipőt már rég levették.


Még több kép és beszámoló a www.rhinotours.hu -n

Ha tetszik a dolog, a régi túrákról csomó képet, az újakról pedig minden szükséges infót megtaláltok a Rhinotours oldalán. Nézzetek fel mindenképp és válasszátok ki, hogy idén ti hova mennétek el szívesen. Nekem már megvan! 🙂 Aztán ki tudja, a körül-belül 15 fő között lehet egyszer ti is ott lesztek! Vagy akár én is. Hogy időben értesüljetek az induló utakról, érdemes feliratkozni a Rhinotours hírlevelére.

ui.: Hogy miért Rhinotours? Csak tippelni tudok Szimi rinocérosz imádatára. Ez nála olyasmi becsípődés, mint BenZso-nál a darázs 😛

Comments

comments

Trending