Connect with us
Suzuki

Kirakat

RHINOFEST 2018 – Ha motort szeretnél tesztelni itt a helyed!

BMW, Indian, Kawasaki, MV Agusta, Suzuki és Yamaha tesztmotorozás az Alpokban – RHINOFEST 2018

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A tavalyi és tavalyelőtti RhinoFest idén is jelentkezik. Az Alpokban Annabergeben hihehetlen szép túrán és jó utakon lehet kipróbálni számos tesztmotort, a hazai importőrök kínálatából.

No de milyen motorok is lesznek kipróbálhatóak?

BMW F és K széria modelljei

Indian Scout

Kawasaki J, Z, VN és Versys

MV Agusta Rivale 800 és Brutale 800 RR

Suzuki DL és GSR modellek

Szervezett túra is lesz a ki- és hazautazásra.

Pénteken, aki nem akar este csak úgy lelketlenül kirohanni Annabergbe és vasárnap hazatűzni, az megteheti a RhinoTours túravezetőivel is! Egy kellemes motorostúra keretében kényelmesen kigurulunk együtt, és egy élvezetes motorozás után, öt óra körül érkezünk ki a szállásra. Miután mindenki elfoglalta a szobáját és lazított kicsit, 7-től megvacsorázunk. 8 órakor a konferenciateremben gyűlünk össze egy jó hangulatú ismerkedésre, illetve a következő napi programok megbeszélésére.

Szombat reggel 9-től 18:00-ig tesztmotorozás. Megállás nélkül, 50 percenként indulnak a tesztkörök. Csoportokban, más-más útvonalon, szép környezetben, kellemesen kanyargós útszakaszokon lehet a motorokat próbálgatni 35-40 kilométeren át.  Tavaly a 16 tesztmotor, hat túravezető felvezetésével, szinte folyamatosan ment. Összesen közel 3000 kilométert raktak a tesztelők a motorokba.

Aki nem akar tesztelni, vagy tesztelés mellett még a saját motorját is meg szeretné járatni a környéken, azok számára egy kellemes kalandtúrát állítottunk össze, játékos feladatokkal, kényelmesen teljesíthető útvonallal. A kalandtúra kb. 9:30-kor indul a feladatok átvételével és értelmezésével, a visszaérkezés egyéni vérmérséklet és motorozási kedv függvényében széles sávban változik. Mindenesetre a feladatok elvégzésére fordított idő nem befolyásolja az eredményt, csak a kivitelezés minősége. Elöljáróban csak annyit, hogy a humor általában nyerő szokott lenni.

További lehetséges programok a környéken:

Rafting Wildalpen közelében (3 órás program), óriás roller Gemeindealpe mellett (szállástól 20km), Bujaka Skyline erdei kötélpálya, Erlaufsee strand és csónakázás.

Vacsora után újra összegyűlünk és jó hangulatban közösen kiértékeljük a kalandtúra feladatainak beérkező megoldásait. Tavaly nagyon jót szórakoztunk a humoros megoldásokon.

A rendezvény dátuma:

2018.06.22 – 2018.06.24

Jelentkezni május 1-ig lehet a RhinoTours oldalán!

Részvételi díj:

Szervezett túrával

  • Pároknak franciaágyas szobában 79.900 Ft
  • Külön kétágyas szobában 89.900 Ft
  • Egyágyas szobában 119.900 Ft

Egyéni utazással

  • Pároknak franciaágyas szobában 59.900 Ft
  • Külön kétágyas szobában 69.900 Ft
  • Egyágyas szobában 99.900 Ft
  • Gyermekeknek 28.900 Ft

INFOVONAL: tel: 06.30.626.2169, e-mail: info@rhinotours.hu

Ha szeretnél bővebben olvasni a Motoros túrákról, akkor katt az alábbi linkekre és rendel meg a Rhinotours túrakönyveit!

 

MentésMentés

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending