Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Redi tu részecske

A KTM két 125 cm3-es koncepciómotort mutatott be 125 Race és 125 Stunt néven

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Minden építkezést alulról kell kezdeni. Olyat még nem láttunk, hogy először a tetőt húzzák fel, aztán jönnek a falak, és végül kiöntik az alapot. Ugyanez igaz egy márka hűséges vásárlórétegének kiépítésében.

 

A KTM közúti kínálatából a valódi belépőszintű modellek egyszerűen hiányoznak. Aki szimpatizál a sportos, szögletes és narancssárga gépekkel, és ilyennel kezdené el motoros pályafutását, annak nincs más választása, mint hogy beszerezzen egy drága és bivalyerős versenymotor-ivadékot. Könnyen előfordulhat viszont, hogy a túlságosan profi szerkezet megijeszti a tanulót, aki emiatt fordul el kedvenc márkájától. Úgy tűnik, kezdenek erre rájönni Mattighofenben is. A milánói kiállításon két 125-ös koncepciót mutattak be, egyelőre csak a fogyasztói igények felmérés céljából.


KTM 125 Race, KTM 125 Stunt

A két kis KTM, a 125 Race és 125 Stunt koncepciók egymás ikertestvérei, gyakorlatilag két variáció egyetlen témára. Az egyik kicsit gyorsasági jellegű: rövid farral, felhúzott kipufogóval, hullámos tárcsákkal, és alacsonyabb kormánnyal. A másik inkább funbike-os, a hátsó kilépő egyértelműen utal a nevére (Stunt), az alul elvezetett kipufogó pedig a példakép 690 Duke szellemi öröksége. A külső megjelenés a legtöbb tini lázba hozza, de ezek a motorok műszaki téren is magasra teszik a mércét. A kicsik ugyanolyan recept szerint készültek, mint amit a KTM-nél eddig megszokhattunk. WP futómű elől-hátul, Brembo fékek, az első radiális féknyereggel, térhálós váz, minimális súly, maximális manőverezhetőség. A blokk szintén csúcstechnikájú. Két vezérműtengelyes, négyszelepes, folyadékhűtéses, befecskendezős egyhengeres. Ujjongásra egyedül a megadott teljesítmény nem ad okot, Európai Uniós szabályozás miatt a 125-ösök erejét 15 lóerőben maximálták.

Ráadás

A KTM-től eddig idegen, meglepően fantáziadús fényezéseket láthattunk Milánóban. A Super Duke például egészen érdekesen nézett ki ebben az „oliva” elnevezésű, lehámló zöldszínű ruhában.


KTM 990 Super Duke

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
MPS AIRFORM

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending