Csatlakozz hozzánk

Blog

RacingPig-es csajok

Az idén debütált versenycsapat, a Racing Pig jó eséllyel indul a közönségedvenc posztért. Hogy miért? Nézzétek a képeket.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az idén debütált versenycsapat, a Racing Pig jó eséllyel indul a közönségedvenc posztért. Hogy miért? Nézzétek a képeket.

A Racing Pig csapatról annyit kell tudni, hogy idén verbuválódtak és alapvetően egy nagyon jó kedélyű, és persze a pályán baromi gyors baráti társaságról van szó, akik közös színekben probálnak egyre feljebb és feljebb jutni a dobogóig. Ez már idén is szép számmal sikerül, jövőre pedig már az OB-n bizonyíthatnak.

Hamarosan olvashattok velük egy interjút, amiből mindenre fény derül, kik ők, mik a terveik és mennyire jók, vagy nem jók. Jegyezzétek meg a nevüket, mert jövőre sűrűn találkozhattuk velük az oldalunkon. A terv az, hogy közösen bevezetünk titeket a pályázás és a gyorsasági motorozás minden szépségébe, csínyjába-bínjába. Ez a cikk viszont egyelőre nem erről szól, hanem a csapatot körülvevő lányseregről.

Videó a RacingPig csapatról

Mese nincs, ma már a motorosport és a népszerűség része, hogy gyönyörű nők legyeskedjenek a csapat boxa és a motorjai körül, és ezt hál’ Isten a Racing Pig is így gondolja. Nem tudom ti ezzel egyet értetek avagy sem, de ha inkább az utóbbi, akkor legyetek szívesek most nyomni egy ‘vissza’ gombot a böngészőtökben. A többiek szemének pedig jó legelést..

ui.: Aki észreveszi a motorokon a TesztMotor.hu-s matricát, az rettentő jó megfigyelőképességről és koncentrációról tanúskodik. Gratulálunk!Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending