Connect with us

Hírek

Quadro: Jönnek a négykerekű robogók

A svájci vállalat három- és négykerekű robogókkal támad a nemzetközi piacon!

Published

on

quadro 3 es 4
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A milánói kiállításon mutatkozott be a Quadro két új robogója még Novemberben. A svájci vállalat profilja három és négykerekű robogók gyártása, melyek kombinálják a motorozás élményét, és a négy kerék biztonságát. Habár a tervezés Svájcban zajlik, maga a gyártás Tajvanban történik.

Quadro 4

Mindkét modellt 350 köbcentiméteres egyhengeres erőforrás hajtja, mely a négykerekű változatban 30 lóerőt, míg a háromkerekűben 27 lóerőt teljesít. A felfüggesztés lehetővé teszi, hogy a motor bedőljön, így vezethetősége inkább egy motorra hasonlít, nem pedig quadra.

Quadro 3

A háromkerekű robogó már nem újdonság, hisz a Piaggio MP3 és a Yamaha Tricity évek óta a piacon vannak, azonban a Quadro kétkerék-hajtású négykerekű robogója új technológiának számít. A 2011-ben alapult svájci vállalatnak ez volt a fő célja, modelljeik pedig egyre nagyobb piacot próbálnak meghódítani. Robogóik kaphatóak Mexikóban, Dél-Afrikában, Izraelben, Libanonban, és egyre több európai országban is. Habár hazánkban még nincs importőrük, Ausztriában, Szerbiában, Oroszországban és a Nyugat-Európában már kaphatóak.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending