Connect with us
Suzuki

Hírek

Quadozik a Forma-1-es világbajnok

Sebastian Vettel egy KTM négykerekűn parádézott a berlini közönség előtt

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A német Sebastian Vettel, a valaha volt legfiatalabb Forma-1-es világbajnok visszatért szülőhazája fővárosába, Berlinbe, hogy megünnepelje frissen – és nagy izgalmak közepette – szerzett VB-címét, amit a világ leghíresebb motorsport szériájában kaparintott meg.

Vettel már június 17-én rajongók ezreinél tette le névjegyét a Red Bull Racing F-1-es autójával tett bemutatójával a német fővárosban, amely a Brandenburgi Kapunál ért véget –  ami talán a leghíresebb nevezetessége a városnak.

Most pedig, friss világbajnokként egy KTM 525XC quad nyergében tért vissza Berlinbe “der Seb”, aki némi stunt-fílinget is csempészett méltóságteljes vonulásába, amikor a nyergen állva gurult a több ezres nézőközönség előtt. A német pilóta egyébként “jó kapcsolatokat ápol” az osztrák céggel, ennek köszönhetőek az efféle bemutatók, amelyek lényegében mindkét fél számára előnyösek. Sebastian szerint egy álma válhatott valóra azzal, hogy “hős hódítóként”, vagyis Forma-1-es világbajnokként térhetett haza Berlinbe, és valósággal beleborzongott, hogy mennyien ember volt kíváncsi az ő kis produkciójára – a mogorva időjárás dacára. A meghívó fél, a mattighofeni gyár ünnepélyes keretek között gratulált az ifjú bajnoknak, ak ügyesen terelgette a narancsosok ATV-jét.


Sebastian Vettel hamar közönségkedvenc lett – nem csak hazájában és nem csak a VB-címe miatt…


Streetfigter show: Vettel KTM-es produkcióját élvezte a berlini közönség

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending