Csatlakozz hozzánk

Blog

Quadot tesztelünk az Alpokban

Hova máshova mentünk volna quadot tesztelni, mint a Dél-Francia Alpokba. No persze ez csak ürügy..

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Hova máshova mentünk volna quadot tesztelni, mint a Dél-Francia Alpokba. No persze ez csak ürügy..

Nem szeretem a telet, sőt utálom. Persze szép a hóesés, és gyönyörű látvány, amikor fehérbe öltözik a természet, de engem ez nem tud elcsábítani a tavasztól és a nyártól. Felvetődik a kérdés, hogy akkor mégis mi a frászt keresek épp most is az Alpokban, egy francia síparadicsom bárjában. Tudjátok, vannak dolgok, amiket nem szabad kihagyni az életben, és ez olyan.

A Karasna meghívott hengem egy 1 hetes üdülésre Vars-ba, amiről sajnos ti már lecsúsztatok, pedig nagyon jó kis buli. Sok magyar, gyönyörű idő, álomszerű pályák, és minden ami ilyenkor kell. Napközben természetesen a síelésé a főszerep, utána meg.. na ezt most inkább hagyjuk. Én viszont egyáltalán nem “csúszok”, nem is tudok, nem is akarok, ami kicsit furcsa egy ilyen helyen. Nem is néznek teljesen komplettnek az emberek, de amikor elmagyarázom, hogy nekem teljesen másban merül ki a szórakozás, hirtelen megfordul a dolog. Kíváncsiak vagytok mi az, amire a síelők, boardosok egyaránt izgatottak lesznek? Két szó: Honda TRX680. Igen-igen, ez egy nagyon komoly munkaquad, amivel napról-napra bejárom az Alpok ide eső régióit, irigykedést keltve az arra járókban pörgök-forgok a jeges parkolóban és kirándulok a hegyen. Úgy gondoltam ezért már érdemes egy napot utazni, és ha már így, akkor úgy döntöttem írok egy tesztet a négykerekűről.


Képek az egyik Go Pro-val készült videóból.

Szombaton indulunk haza, így várhatóan jövő hét második felére készül el az iromány. Készül videó, kép, minden mi szem-szájnak ingere. No, most viszont rohanok, mert rendezünk egy rögtönzött versenyt a TRX-szel. Kijelölünk egy pályát, amin minél gyorsabban kell végig menni. A nehezítés annyi benne, hogy elég jeges a talaj, így az összkerékhajtás ellenére is könnyedén kifordul a kanyarokban a TRX, ezért talán célravezetőbb lassan menni. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. 🙂

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending