Csatlakozz hozzánk

Hírek

Quadkupa 2009

A Magyar Suzuki Zrt. és a Full-Gas Motorsport Egyesület kupasorozatot indít három quad kategóriában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Magyar Suzuki Zrt. és a Full-Gas Motorsport Egyesület kupasorozatot indít három quad kategóriában.

Van abban valami báj, ha az ember úgy versenyzik, hogy a vezetésen kívül mással nem kell foglalkoznia. Akár csak a nagymenőknek, hiszen a motor szerelése, szállítása, tisztán tartása, tárolása, stb. a csapat feladata és nem az övék.

Az aszfaltos versenyzésben ez eddig is mindenki számára elérhető volt a a Suzuki GSX-R kupája által, off road-ban viszont még nem.

A magyar Suzuki importőr és a Full-Gas motorsport egyesületének összefogásával viszont megszületett egy, sőt rögtön három különböző  quad kupasorozat, melynek lényege ugyanaz, mint a GSX-R kupában: a nevezőnek csak a versenyzéssel kelljen foglalkoznia, semmi mással nem. A szervezők 10 versenyt biztosítanak a Magyar Köztársaság Quad Bajnokság futamaival egy időben és ugyanazon a helyszíneken. A négy kerekűeket is a Suzukisok adják, mint ahogy a szállításukkal és a karbantartásukkal is ők foglalkoznak. A versenyeken mindhárom kategória részére összesen 500 négyzetméter területű, különálló SUZUKI depo épöl.


A három verseny kategória: STQ, MX, KID

A kupa sorozat alapelve tehát, hogy a “versenyzőnek csak magát kell hoznia”, minden egyéb a szervezők feladata és hatásköre. A részvételi díj magában foglalja miden futamra a nevezést, új gumit, üzemanyagot, quadok használatát, szállítást, szerelést, versenyre felkészítést, cateringet, média megjelenéseket.

Az árak így lényegesen alacsonyabbak, mit a magán versenyzők futamonkénti költsége. És akkor még nem beszéltünk, a konstrukció nyújtotta kényelemről, az egyenlő esélyekről, az egyforma motorok nyújtotta izgalmas és „tiszta versenyről”, a kupák biztosította széles média támogatottságról.

További információ és jelentkezés:

Full-Gas Motorsport Egyesület
E-mail: info@suzukiquadkupak.hu
web: www.suzukiquadkupak.hu

Comments

comments

Trending