Csatlakozz hozzánk

Hírek

PUMA stand az EICMA-n.

A Danger Bikeshoz már megérkezett a mintakollekció!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A legtöbb céggel egyetemben a PUMA is komoly újdonságokkal jelent meg a milánói kiállításon. A hazai forgalmazó a Danger Bikes, hozzájuk már megérkezett a mintakollekció!

A 2009-es csizmák jórészt csak színeikben változtak (pl. végre megjelent a piros szín a csizmákban), ez még nem lett volna olyan nagy durranás; viszont jövőre már szinte bármilyen kategóriájú motortulajdonosnak – robogótól a szupersport motorig – lehetősége van nyaktól talpig Pumába öltözni!

Igen, így van, jövőre teljes motoros ruha kollekcióval lepi meg a piacot a gyár! Az előzetes híreknek megfelelően a versenyruhától a motoros farmerig minden egyes darabot a Dainese készít, így a minőség garantált – ezt az olasz gyárat valószínűleg egy motorosnak sem kell bemutatni.
No de milyen modelleket is találhattok jövőre a kínálatban? Lássuk szép sorjában:

Aki figyeli a MotoGP versenyeit, az már idén kiszúrhatta, hogy Sylvain Giuntoli az egész szezonban a Puma versenyruháját használta, ami természetesen a jövő évi kollekcióban is helyet kapott mint csúcsmodell.
Ez az egyrészes, külső titán/karbon protektorokkal (váll-könyök-térd) ellátott ruha négyféle színben lesz elérhető, fekete-ezüst, fehér-ezüst-fekete, piros-fekete-fehér, és zöld-fekete-ezüst-narancs. A méretek 46-ostól a 60-asig terjednek.

Lesz hozzá való verseny kesztyű is, szintén karbon és titán proktektorokkal ellátva, mind a négy színben. XS-től az XL-ig minden méret kapható lesz.

Jóval kedvezőbb áron lesz egy másik, egyszerűbb kivitelű egyrészes bőrruha is, melyen csak a vállon található kívül fémprotektor, a belső védelem persze teljeskörű. Színekben a fekete-ezüst, a fehér-fekete-ezüst és a zöld-fekete-szürke-narancs lesz kapható, 46-62 mérettartományban.

A kétrészes bőrruha sem maradhat ki a kínálatból, a design szinte ugyanaz mint a fenti egyrészesé. A dzseki és a nadrág összecippzározható, és a térdkoptató is hozzá tartozik a felszereltséghez. A megvásárolható színek a fekete-ezüst, fehér-fekete-ezüst, piros-fekete-fehér, és a zöld-fekete-szürke-narancs lesznek, szintén 46-62 közti méretekben.


Akire nem passzol a konfekció méretű kétrészes bőrruha (pl. 52-es dzsekihez 50-es nadrág kell), annak jó hír, hogy lesz külön bőrdzseki és bőrnadrág is a kínálatban! A színek megegyeznek a kétrészes ruhával (fekete-ezüst, fehér-fekete-ezüst, piros-fekete-fehér, zöld-fekete-narancs), sőt, még a térdkoptató is ugyanúgy jár a nadrághoz! Természetesen egy cippzár segítségével itt is zárható a két ruhadarab közti rés, a méretek a “szokásos” 46-62 tartomány.

A verseny kesztyűn kívül lesz egy sport kesztyű is, sokkal kellemesebb árban, karbon protektorokkal. A négy szín ugyanaz mint a ruháknál, így tökéletesen passzolnak hozzájuk. XS-től az XL-ig terjed a méretskála.

Ám ezek még csak a bőrruhák voltak! A Puma gondolt a kevésbé sportos beállítottságú motorosokra/robogósokra is, ami egy komplett cordura kollekcióban öltött testet:

A kapucnis kabát első hallásra furcsa lehet motoros dzsekinek, ám ha hozzátesszük azt is hogy a Dainese vízálló/lélegző membránjával készül, már érthetőbbé válik a dolog – akkor sem ázik meg a hajad, ha esős időben leparkolsz a robogóddal, a sisakot pedig nem a fejeden hagyod, hanem az ülés alatt…
A dzsekiben váll- könyök- és alkar protektor található, valamint zseb a gerincprotektornak. Fekete, fehér-fekete és zöld-fekete színben lesznek elérhetőek, S-től az XXL-es méretig.


Szintén vízálló és lélegző membránnal ellátott cordura nadrág is helyett kapott a kínálatban. A térdnél és a sípcsontnál kemény protektorral látták el, a csipő két oldalát pedig egy-egy puha protektor hivatott megvédeni. Fekete színben és S-XXL mérettartományban lesz kapható.

Egy olcsóbb verzió is lesz a cordura dzsekiből – ez nem teljesen vízálló, bár egy kis víztől azért ez sem jön zavarba. Viszont tartozik hozzá egy kicippzározható bélés, valamint a teljes protektorozás (gerincprotektort kivéve, ennek itt is csak zseb van kialakítva).
Fekete-szürke-sárga, fehér-fekete-szürke, és zöld-narancs-szürke színben kerül a boltokba, S-től XXL-es méretig.

Aki városban is szokta használni a motorját, a statisztikák szerint 80%-ban csak egy farmernadrágot húz magára, ami nem véd túl sokat.
Ezért a Puma egy motoros farmert is piacra dob, ami ugyan anyagában “csak” egy erős farmer, viszont a térd- és sípcsontnál kemény, míg a csipő két oldalán puha protektorok hivatottak csökkenti az ütéseket! Fekete színben, sárga varrással készülnek, és szintén S-XXL az elérhető méretek.

A ruhák már december elejétől előrendelhetők a DanGer Bikes-nál!
Aki nem jutott ki Milánóba az EICMA-ra, az élőben a 2009 március közepén rendezett Motorkiállítás-on veheti közelebbről szemügyre a DanGer Bikes standján ezeket a ruhákat, sőt, remélhetőleg már meg is vásárolhatjátok őket a helyszínen!

Weboldal: www.danger.hu, www.pumamotorsport.com
Email: info@danger.hu
Tel.: 06-205-326-437 (06-205-DAN-GER)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending