Csatlakozz hozzánk

Akciók

Puma motoros ruházat

Jövőre a DanGer Bikes-ban a Pumától nem csak csizmákat, hanem motoros ruházatot is találtok

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Jövőre a DanGer Bikes-ban a Pumától nem csak csizmákat, hanem motoros ruházatot is találtok

A Puma motoros csizmákról szerintem már mindenki hallott. A saját gyártású lábbelik elég nagy népszerűségnek örvendenek, talán nem véletlenül. A ruhák és kiegészítők mellett a hosszú évtizedes suszterkedés adott némi fogalmat a mérnököknek, hogy mi kell a lábra. Persze motoros tapasztalatuk ez idáig nem volt, de a bemutató előtt jó pár éve teszteltek és tökéletesítettek a csizmákon. Persze a szál és a fejlesztés nem szakadt meg, évről-évre jönnek ki az újabb és újabb Puma csizmák. Na, de a hír most nem ez!

Ha valaki nyomon követte idén a MototGP-t, azon belül is a király kategóriát, bizonyára tudja ki az a Sylvian Guintoli. A Ducati versenyzője egyedülálló ruhával büszkélkedhetett, hiszen egész évben Puma márkájú bőrruhában, kesztyűben és csizmában húzta a gázt. Jövőre ő már nem lesz a GP szereplője, de ez az apró részlet előrevetítette. hogy a Puma a csizmákon felül minden mást is fog gyártani.

És ez így is lett! A DanGer Bikes meghívta a szakmát egy jó hangulatú vacsorára, miközben prezentálta felénk a Puma új kollekcióját. Persze a csizmák is újultak, de ha nem haragszotok, most őket a sor végére raknám. Sokkal érdekesebbek a bőr ruhák, a kesztyűk és textil ruhák. Nem csinálok belőle titkot, mint ahogy a Puma sem teszi, hogy az összes portéka a Dainese “futószalagjairól” származik. Az ugró puma mellett gyakorlatilag minden ruhán van valahol a rókafejből is legalább egy, tiszta állatkert. Ez úgy gondolom nem ront a dolgokon, sőt! Legalább nem mondhatja senki, hogy új ruházathoz illően a minőség vagy a funkcionalitás még gyerek cipőben jár. Maradnak hát egyedül a csizmák és cipők, amik teljesen saját gyártásúak, viszont így színeiben és stílusában komplett csomagot kapunk jövőre. A teljesség igénye nélkül nézzük miket.

Guintoli egy részes, a vállán és könyökén titán-karbon koptatós bőrruhája jövőre négy színben lesz kapható: fekete-ezüst, fehér-ezüst-fekete, piros-fekete-fehér, zöld-fekete-ezüst-narancs. Az egyszerűség kedvéért ‘Racing’ névre hallgat. Ugyanezen elnevezés alatt karbon-titán protektoros profi versenykesztyűt is kapunk, hasonló színekben mint a ruhája.


Lesz egy másik, egyszerűbb kivitelű bőrruha is, melyből egy és két részes is megvásárolható jövőre. Térdkoptatós, tehát még mindig a sport vonalon vagyunk, bár ez a nevéből is egyértelmű: ‘Sport’. Színeiben fekete-ezüst, fehér-fekete-ezüst és zöld-fekete-szürke-narancs lesz a palettán. Kesztyű, ugyanilyen néven ide is dukál.

Lesz természetesen külön bőrnadrág és bőrdzseki is. Jó ez annak, aki nem konfekció méret, így összetudja magának válogatni az alsó-felsőt. Nem csak sport vagy sportos ruhái lesznek az ugró nagymacskának. Protektoros, vízálló, lélegző membrános, kapucnis cordura kabát a robogósokra gondolva (Hooded), egy olcsóbb béléses, de finoman vízálló dzseki és nadrág (Woven), valamint egy protektoros farmer (Denim) szerepel még a kínálatban.

És akkor még a csizmákról egy-két szóban. A csúcsmodell 1000v2 csak színeiben újul meg: a fekete-ezüst mellé kapunk fekete-sárgát, és a Ducati szerződés lejártával végre fekete-fehér-piros is lesz! A bestseller Desmo szintén csak színekben változik, marad a fekete-szürke és lesz ezüst-fekete és egy fekete-sárga (sárga varással). A Roadster v2 sem hoz újdonságot, a fekete mellé viszont kapunk fekete-pirosat és fekete-sárgát.

Ellenben új modellt köszönthetünk a SuperRide-ban, melly a Bonnevile típust váltja le. Ez a beszálló kategóriás lábbeli nincs annyira felvértezve, mint drágább társai, viszont modern külsejével és olcsó árával ne ússzon el a szemünk felette. Fekete-szürke, fekete-piros, ezüst-fekete.

Végül, de nem utolsó sorban a Flat2 v2 cipőt említeném meg. Semmi különös, csupán új színek: fekete + fekete-ezüst + fekete-piros.

Jövőre a budapesti motor kiállításon az összes Puma cuccot megtaláljátok a DanGer Bikes standján, sőt akkor már megrendelni vagy akár rögtön megvásárolni is tudjátok őket. A Puma rajongknak addig még kitartás.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending